Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en kötü sağbeki alırlar umarım

Jesus gittiğinde enkaz bırakacak
Alıcı gözle izlemekten vazgeçtim. Hızlı oynamaya çalışıyor ama güç ve denge eksikliği nedeniyle aksiyonu tamamlayamıyor çoğu defa. Daha önce dediğim gibi, büyük takımda tutunmak için birden fazla hususta birkaç level birden atlaması lazım ki ihtimal vermiyorum....

Berke karabacak banlanmis

PUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAAPUHAUAHUHAAHHAHAHHAAA
Allah sanada nasip etsin

Alıcı gözle izlemekten vazgeçtim. Hızlı oynamaya çalışıyor ama güç ve denge eksikliği nedeniyle aksiyonu tamamlayamıyor çoğu defa. Daha önce dediğim gibi, büyük takımda tutunmak için birden fazla hususta birkaç level birden atlaması lazım ki ihtimal vermiyorum....
Mücadele etmeye çalışıyo sadece kapasitesinin sınırlı olduğu çok net gözüküyo

Salih dursun,veysel sarı,serdar kurtuluş,nazım sangare gibilerden

Antalyadan nazım kazığını yiyip doymayıp tekrar antalyadan yine sağbek ve yine yeteneksiz bünyamin kazığını yemekte bunlara yakışırdı

20230112_011416.webp

Şov başlasın sgfhgjhj 🤣🤣

Bu Haji Wright transferinde Luyindama ismi niye hiç konuşulmuyor acaba, oynatmıyor mu antalya bu adamı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalya Wright icin o kadar teklif aldiysa, niye bizimle görüsmek icin ayagimiza kadar geliyor baskanlari? Durum öyle olsa, bizim hemen onlarin yanina gitmemiz daha mantikli olmazmiydi?
Talibi var ayakları işte inanıp teklif yükselticez güya

Bopuendzayı bize devre arası 10 a vermedi hatay 15 veren var diye sene sonu 4e satmışlar

Antalya Wright icin o kadar teklif aldiysa, niye bizimle görüsmek icin ayagimiza kadar geliyor baskanlari? Durum öyle olsa, bizim hemen onlarin yanina gitmemiz daha mantikli olmazmiydi?
Muhtemelen Antalya için transfer görüşmeleri yapmak içinde geliyordur sadece satacak olsa uzaktan teklif verirdik ya kabul ederleri ya da reddederlerdi ama demek ki takas veya İstanbul takımlarından oyuncu alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt