Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe ezelden beri Türk pazarından yerli yabancı almayı marifet sanıyor.

Eskiden işe yarıyordu çünkü Selçuk, Gökhan Gönül, Burak vb isimler çıkartıyordu Türk futbolu.

Yabancı olarak da gelenler genelde iş yapmadı çok eskiden beri.

Diagne bile yapmadı düşününce. Adamı 13 Milyon Euro’ya aldık 10’ar gol attı o kadar 2 sezonda.

Haji yaş olarak uygun, gol oranı da fena değil. Ama büyük takımda oynamak ayrı mental gerektiriyor. Bak İrfan bile olmuyor ki adam Başakşehir de şampiyonluk yaşadı geldi.

Eskiden de toplarlardı Servet, Selçuk, Serkan, Kemal vs ama o dönem Alex, Anelka, Appiah, Nobre, Hoijdoonk, Kezman vardı şimdi en iyileri Valencia ve Batshuayie

mrb Kingpay

Haji Wright ı severim ama yok Fener araya girdi yok piyasası yükseldi diye peşinden koşacağımız bir adam değil

Transfer döneminin ilk günü transfer mi? Yok artık!!!

toros gazetesi

Ekran görüntüsü 2022-01-14 171223.webp

Yarın kendisi Kayseri’de aklı Sami Yen’de olacak demek ki.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir sol bek ve seferovic giderse santrfor dışında transfere ihtiyacımız yok.

Zaten bonservis verene kadar yarı fiyatına Dembele niye almıyoruz anlamadım bu transfere hiç niyetlendik mi veya İcardi var diye mi getiremiyoruz acaba şu an
dembele için bizzat cenk ergün görüşmüştü ilgimiz bence devam ediyor hacı ise yem diye düşünüyorum fakat dembelenin maaşıda cok olur gibi
ayrıca lyon bonservis ister 4-5

Bu fbnin bize attigi bi calim vardi italyadan aldiklari o herif ne alemde yav oynamiyor mu hic adini bile unuttum

Batshuayi + Valencia + Joao Pedro + King şu forvet hattı varken Wright'ı almaları cidden çok lüks bence. Sezon başında Pedro transferinin de kadro yapılarına uymadığını düşünüyordum ki pek katkı alamadılar gerçekten ve Wright hamlesi de mevcut kadroda fark yaratacak bir çözüm sunmayacaktır. Belki ellerindeki forvetlere benzer profilde iyi bir yedek kazanırlar ama Fener'e seviye atlatmaz bu hamle.
Bu kez sezon başındaki gibi sık maç da oynamayacaklar. Ligin ikinci yarısında o geniş kadroyu yönetmeleri çok zor olacak. Hele ki yerli oyuncular (İrfancan, İrfancan, Arda, Mert Hakan, Serdar Dursun, Serdar Aziz vb.) kazan kaldırmak üzereler. Ufaktan Hoca'nın altını oymaya başladılar gibi gözüküyor.. Yakında kadro dışılar gelirse şaşırmayın. Belki de Samet'i ve devamında alacakları yerlileri kadrodaki isyan eden yerlileri kadro dışı bırakmak/göndermek için aldılar/almak istiyorlar.

dembele için bizzat cenk ergün görüşmüştü ilgimiz bence devam ediyor hacı ise yem diye düşünüyorum fakat dembelenin maaşıda cok olur gibi
ayrıca lyon bonservis ister 4-5
6 ay sonra bitiyor diye biliyorum sözleşmesi simdi anlasabiliriz istersek sezon sonu gelir yine de bonservis vermektense isimsiz birine Dembele'ye imza parası vermek mantıklı Sefer ile aynı maaşı kabul eder sanırım şu anki kazancını da bilmek lazım tabii de çok zor değil gibi sanki bu transfer

Madem uguru aldik ne diye son macina cikmasina izin veriyoruz? Hadi sakatlandi nolacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt