Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Lemina/Melo tipi genç ön liberoTürk Sol Bek
Zenci Kanat
Genç adam geçebilen Santrafor
Uğur "Vefa borcum var kulübüme" demiş,Madem uguru aldik ne diye son macina cikmasina izin veriyoruz? Hadi sakatlandi nolacak?
fransadaki maaşını bende merak ediyorum ama bizden 3e yakın ister bence şu an lacazetin gölgesinde ve formsuz zaten formsuz olmasa bize kalmaz cok iyi golcü dembele6 ay sonra bitiyor diye biliyorum sözleşmesi simdi anlasabiliriz istersek sezon sonu gelir yine de bonservis vermektense isimsiz birine Dembele'ye imza parası vermek mantıklı Sefer ile aynı maaşı kabul eder sanırım şu anki kazancını da bilmek lazım tabii de çok zor değil gibi sanki bu transfer
Torreria+ Lemina/Melo tipi genç ön libero
Abi Abdülhamit Han'ın kişisel büyük bir parası vardı o zamanın Avrupa borsasında büyük hisseleri ve para kazancı vardı kişisel parasını istemesi normal şartlarda anlaşılabilir kadınınkonudan bagimsiz ulkeye baskan olsam
cumhuriyetin odedigi tum osmanli borclarini bu kadina kitlerdim ilk is olarak
guzel bir sok gecirirdi
Midtsjö büyük takımda, hele ki Galatasaray'da oynayabilecek bir oyuncu değil. Sene sonuna kadar bile tutmak, Özgür Baran, Hamza Akman ve Efe Akman gibi yeteneklere haksızlık olur.Torreria
Berkan
Midsjö
Gerçi Berkan ve Midjso tam safkan 6 degiler.
Bendede oraya bir tane Adam gerekiyor, defansif güçü yüksek olan.
karataş 1 2 yıla ii bişeye evrilebilir ama şu an uğur çiftçi lig maçlarında biraz daha faydalı olabilir bence, 5 6 yıldır adını duyuyoruz, ligin orospusu olmuş efendi bi herif, düzgün de orta yapıyor...Uğur artık ligin en iyi ikinci sol bekidir birincisi kazimcan
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben çok olumlu buluyorum yabancı sınırı açısından özellikle elzem bir hamle ve çok hızlı gerçekleştikarataş 1 2 yıla ii bişeye evrilebilir ama şu an uğur çiftçi lig maçlarında biraz daha faydalı olabilir bence, 5 6 yıldır adını duyuyoruz, ligin orospusu olmuş efendi bi herif, düzgün de orta yapıyor...
Abi Abdülhamit Han'ın kişisel büyük bir parası vardı o zamanın Avrupa borsasında büyük hisseleri ve para kazancı vardı kişisel parasını istemesi normal şartlarda anlaşılabilir kadının
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunlqr kafayi yemis, halen akillanmiyorlar
Çok detaylı konuşulacak bir konu hazîne-î hassa olayları falan var müsait bir zamanında özelden yazarsan detaylı anlatırım Yüksek lisans eğitimini tarihten yapmış birisi olarak doğru şekilde ifade edeceğimi düşünüyorumKisisel para? Padisah?!
Para yine milletin parasi borcuda milletin borcu
Gelecekte 1.5 senesi var daha bence 35 ten önce gelmez
bize gel baydıysen