- 6 Eylül 2014
- 83.261
- 56.823
- 4.283
Her hafta defans 4 lusunden birine talkiyorsun farkindamisinsağda da benzer sahneler izletti . mevkiyle alakası yok çok. hızlanması falan kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her hafta defans 4 lusunden birine talkiyorsun farkindamisinsağda da benzer sahneler izletti . mevkiyle alakası yok çok. hızlanması falan kötü
Hocam hızı sakatlıktan sonra bu hale gelmediyse pek düzelmez gibi. Belki yere daha sağlam basar tekniği oturur ritim yakalayınca ama ağırlığı değişmez gibi geliyor banaBen çok iyi demiyorum yalnız bu kadar kötü eleştirileri haketmiyor. Herif uzun süre oynamadı, ritim vs kaybetti. Düzelebilecek şeyler böyle oyuncu değildi.
ben adama ne dedim ki ağır dedim yalan mı? ağır değil mi adam?Her hafta defans 4 lusunden birine talkiyorsun farkindamisin
Mariano gibi işte. Fiziken sorunu var ama ortası güzeldi. Bize kanat aldır Sami. Bak bu konuda çok tereddutluyumben adama ne dedim ki ağır dedim yalan mı? ağır değil mi adam?
mariano bu kadar ağır değildi kesinlikleMariano gibi işte. Fiziken sorunu var ama ortası güzeldi. Bize kanat aldır Sami. Bak bu konuda çok tereddutluyum
Dogru soylemis. Ben de hic begenmedim
Sahayi turlasinlar dobuis burun ucuyla önde bitirirmariano bu kadar ağır değildi kesinlikle
Mariano gibi işte. Fiziken sorunu var ama ortası güzeldi. Bize kanat aldır Sami. Bak bu konuda çok tereddutluyum
Mariano daha tempolu ve hızlıydı sanki renkdash.Sahayi turlasinlar dobuis burun ucuyla önde bitirir
mariano bu kadar ağır değildi kesinlikle
en az 20 maçını canlı izlediğim topçuyu da bize anlatma yawwwSahayi turlasinlar dobuis burun ucuyla önde bitirir
O adami hic izlemedim ama istatistikleri iyi duruyor. Ara sira kaptan olarak sahaya cikmis. 1,88 boyunda ve sözlesmesi sezon sonunda bitiyor. Fazla pahali bir transfer olmasa gerek. Midtsjö ne tam 6 ne tam 8 cikti. Profil olarak dogru secim yapmamisizMertens yokluğunda Mata olmaz her ne kadar 2 gol atsa da yetmez bize Oliveira'yı Mertens'i de yedekleyecek 1 tane 8-10 numara lazım Van Boomen alınabiliyorsa gelsin.
özlettiriyor kendini@Umut Şimşek nerdesin be adam
Tamam sen hakilisin inatçı herifen az 20 maçını canlı izlediğim topçuyu da bize anlatma yawww
O adami hic izlemedim ama istatistikleri iyi duruyor. Ara sira kaptan olarak sahaya cikmis. 1,88 boyunda ve sözlesmesi sezon sonunda bitiyor. Fazla pahali bir transfer olmasa gerek. Midtsjö ne tam 6 ne tam 8 cikti. Profil olarak dogru secim yapmamisiz