Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değil, yunus da asistçi gayet.

elinde 4 tane iyi ve performans aldığın kanat var öyle bi saçmalığa girmeyiz zaten
Yunusta mental sıkıntı var malesef. Mental açıdan olgunlaşmadan istikrarlı top oynayacağını pek sanmıyorum.1-2 ay önce attığı tripler ve yıldız oldum havaları hiç iyi bir gösterge değildi

Yunusta mental sıkıntı var malesef. Mental açıdan olgunlaşmadan istikrarlı top oynayacağını pek sanmıyorum.1-2 ay önce attığı tripler ve yıldız oldum havaları hiç iyi bir gösterge değildi
okan hocam halleder son zamanlarda vücut dili de düzelmiş gibi.

kendisinden gayet ümitliyim

Borini haberleri düşmedi mi halen bizim aradığımız joker tam olarak Borini 1.5+1 yıl güzel anlaşma kanat, forvet, 10 numara hepsini yedekler...

oyuncu profili olarak yunus asistçi neyini anlamıyosun geçen yıl lig + kupa 17 asist yapmış çocuk

2 maçtır performansı da fena değil sizin canınız sıkılınca transfer istiyosunuz.
2 macta kac dakika top oynadi yav. Ki ben yunustan umutluyum ama ben isi garantiye alirim

Rashiscaya birsey olsaki o bile sallaniyor bu aralar. Biz son paslari veremedigimiz icin 50 tane gol kaciriyoruz. Keremin gol atmasina ragmen kac top ezdigi ortada. Baris savasiyor ama asist yapamiyor ilerde yapabilir ama falcilik yapmayalim.

Transfer gereklilik canim istiyor diye degil

okan hocam halleder son zamanlarda vücut dili de düzelmiş gibi.

kendisinden gayet ümitliyim
Yetenekli topçu olduğu belli zaten ama ergen triplerini bırakıp olgunlaşması gerek. Kerem de bi ara böyleydi ama düzeltti kendini, maç içinde daha istikrarlı ve savunmaya yardıma gelmeye de dikkat ediyor biraz daha.

2 macta kac dakika top oynadi yav. Ki ben yunustan umutluyum ama ben isi garantiye alirim

Rashiscaya birsey olsaki o bile sallaniyor bu aralar. Biz son paslari veremedigimiz icin 50 tane gol kaciriyoruz. Keremin gol atmasina ragmen kac top ezdigi ortada. Baris savasiyor ama asist yapamiyor ilerde yapabilir ama falcilik yapmayalim.

gerekmiyor

hayırlı akşamlar

Net ya

8 mac kazaniyoruz diye herkes hersey gulluk gulistanlik saniyor

Kac macda zorlandigimizi unutuyorlar

Bi playmaker kanat net alinmali
Bi ilkay net alinmali
Bi turk solbek net alinmali
Bi zipkin siyahi forvet opsiyonal firsat
Bi tecrubeli stoper opsiyonal

Net ya

8 mac kazaniyoruz diye herkes hersey gulluk gulistanlik saniyor

Kac macda zorlandigimizi unutuyorlar

Bi playmaker kanat net alinmali
Bi ilkay net alinmali
Bi turk solbek net alinmali
Bi zipkin siyahi forvet opsiyonal firsat
Bi tecrubeli stoper opsiyonal
Kazanirken goreceksin zaten bizim kanatlar ucup kacmiyor asistci adam lazim. Icardi kabiz oldu lan son macta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt