Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar alanyaspor maçının özetini tekrar izledim de ross düzelmiyorsa bizim rotasyona acilen yerli stoper lazım.

abdulkerime birşey olurda bana kalırsanız sizi allah bile kurtaramaz der gibi oynamış emin bayram.
metehan var
ha bardakcı ha baltacı aynı sey

metehan var
ha bardakcı ha baltacı aynı sey
abi şimdi tüm özetleri tekrar izliyorum da antep maçında felan ne yapmış bu emin ya? antep maçı alanyadan da facia.

bi hafta sonra kasımpaşanın ilk golde de hata yapmış. alanya maçında her yan topa vurdurmuş zaten. ne yaptığını bilmiyor bu çocuk. maçkarın tamamında bu kadar gözüne batmamıştı ama özetlere bakan adam nasıl futbolcu olduğuna şaşırır.

Emin bayram takımın yeni ismail çipesi aşırı vasat ama altyapıdan çıktı diye 5 senesi var en az iyi de holiganlık yapıyor çözmüş işi

abi şimdi tüm özetleri tekrar izliyorum da antep maçında felan ne yapmış bu emin ya? antep maçı alanyadan da facia.

bi hafta sonra kasımpaşanın ilk golde de hata yapmış. alanya maçında her yan topa vurdurmuş zaten. ne yaptığını bilmiyor bu çocuk. maçkarın tamamında bu kadar gözüne batmamıştı ama özetlere bakan adam nasıl futbolcu olduğuna şaşırır.
emin icin kimse super topcu demiyor zaten durumun herkes farkında ama iste altyapı oyuncusu oldugundan biraz pozitif ayırımcılık var simdilik. galatasaray'ın en fazla 5. stoperi olur su haliyle.

dünya kupası arasından sonra zemin patatese dönmüş. kongre felan oldu diyorlardı ne oldu bilmiyorum ama bi yağmur ya da kar yağsa tamamen çamura dönecek belli.

nasıl önlem alabilirler onu da bilmiyorum. sözde iç sahada oynayacağız.

Bize forvetten çok kanat lazım.. Bu Gomis'i nasıl keseceksin.. Hangi maçta görev verilse işini yapıyor.. 3. alternatif olarak BAY var , Mertens var ama hep diyorum yine diyorum Rashica dışında asistçi bir tane bile kanat oyuncun yok.. Forvetleri besleyemezsen çuvallarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt