Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
boey 10-15m avroya bırakmak aptalligin danışkasi olur. bı Avrupa'da coşsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KoyarizEkli dosyayı görüntüle 188053
Spor Toto Süper Lig ekibi Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic ile 1.5 yıllığına prensipte anlaştı.
Yeşil-beyazlı yönetim, 09 Şubat 2021 tarihinde takımın başına getirdiği teknik direktör İlhan Palut ile bugün yollarını ayırdı. Yönetim, İlhan Palut’un yerine en son Sırbistan Ligi ekiplerinden Partizan takımının başında görev yapan, 27 Mayıs 2022 tarihinden bu yana takım çalıştırmayan Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile 1.5 yıllığına anlaştı.
Aleksandar Stanojevic, Partizan takımının başında 2 yılda çıktığı 97 maçta 2.42 puan ortalaması tutturmuştu.
boey 10-15m avroya bırakmak aptalligin danışkasi olur. bı Avrupa'da coşsun
Efendim abi
Bazen oyuncular tutturuyor gidecem diye. Örneğin Marcao. Oyuncunun aklını karıştırıyorlar.
İnşallah gitmez. Giderse de iyi paraya gitsin.
Boey ile sözleşme yenileyecektik noldu acaba ?
hak savunması falan geçelim bunları ya necati vb gibi adamların futbol yorumlaması ilginç onu tartısalım. cümle kuramıyorlar adamlar çay bahçesinde futbol tartısmalarına giden dayılardan ekstra farklı soyunma odalarını bilmeleri baska da bi numaraları yok bence.Şer odaklarına karşı Necati’yi korumalıyız. Koruyamayacaksak hakkımızı kimse savunmuyor diye ağlamamalıyız.
Transfer yatmış büyük ihtimalleÇiftçi ugur kupa maçinda ilk11 de basliyor