Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.274
- 7.486
- 1.873
Onceki tweetinde yazmis, sadece bu tweeti okuyan insanlarin anlamamasi normal adminim.adam bommen yazmış ne diyonuz yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onceki tweetinde yazmis, sadece bu tweeti okuyan insanlarin anlamamasi normal adminim.adam bommen yazmış ne diyonuz yav
patateste koydun mubugün bulgur pilavi yaptim
Yasini ve nerelerde oynadigini hic bilmiyordum. Ilk defa Dunya Kupasi'nda gordum ve begenmistim oyununu.O adam. 27 yaşındaymış ama. Fas dışına hiç çıkmamış daha
baran varken bilemedim
kurupatateste koydun mu
baran varken bilemedim
Her adama tutmadı deyip 3 ay sonra yeni birini alırsak çöplüğe döner.Mata bence hatalı transferdi Hatayspor maçında 2 gol attı ama saha içinde takım 10 kişi oynadı ona güven duymuyorum ki hoca güven duysa bugün sahaya sürerdi. Yusuf Demir oyuna girdikten sonra dahi güven vermiyor basit oynasa etkili ama sürekli topla oynamayı seviyor zaman lazım çok top eziyor şu maçta girdikten sonra 3-4 top ezse baya sıkıntı yaratırdı.
yusuf demir kesinlikle değerlendirilmeli.midsö formsuzsa oraya baranı koymakta hocanın işi.yunusta 90 dk ısrar etmenin mantıgı da yokHer adama tutmadı deyip 3 ay sonra yeni birini alırsak çöplüğe döner.
Oyuncuların kazanılabileceğini Boet, Berkan, Barış, Kerem vs yeterince göstermiş olmalı. Özgüveni kaybolan oyuncudan verim alamazsın Yusuf Wien’de iyi bir dönem sonrası geldi ve geriye bitti, ciddi yatırım var ayağa kaldırmak zorundayız. Yarın Boomen de tutmazsa ne olacak mesela
Oyuncu kazanmak önemli dediğin gibi ama 8 numara da Oliveira'nın hiçbir alternatifi yok ki benzer stilde bir oyuncu yok en yakın alternatif Baran var kısacası Olivera'nın attığı diyagonal pasları atabilecek 1 tane adamımız yok bence Yusuf Mertens'i yedekler desek 8 numara da rakip baskı anında Oliveira yokken 3'ncü pası yapamıyor. Kadıköy de çok rahat maç geçirdiysek başrol Oliveira'dır fenerde 4-5 oyuncu merkezde basarken adam sanki derbi değilmiş gibi çalımlar attı uzun paslar attı ara paslar attı eğer Oliveira yerine Midtsjö olsa bence o maçı kazanma ihtimaliz %50-50'ye inerdi.Her adama tutmadı deyip 3 ay sonra yeni birini alırsak çöplüğe döner.
Oyuncuların kazanılabileceğini Boet, Berkan, Barış, Kerem vs yeterince göstermiş olmalı. Özgüveni kaybolan oyuncudan verim alamazsın Yusuf Wien’de iyi bir dönem sonrası geldi ve geriye bitti, ciddi yatırım var ayağa kaldırmak zorundayız. Yarın Boomen de tutmazsa ne olacak mesela
Ergen muhabirleri çıkarmayalım. Fenerli sanırım
www.instagram.com
Fenerliymiş. Hiç yanıltmıyorlar yahu
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
barıs ve yunustan kurtar bizi hasan şaş junior