Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvette Viktör Gyökeres, Mateo Cassierra, Josh Maja bu isimlerin gündemimizde olabileceğini yada gelebileceğini düşünüyorum.

mateta 11 başlıo palısta
weghors da man utdda

As ve Şampiyon olacak kadromuz.
InCollage_20230118_175057287.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Puhajahahhaha

Sercan Dikme:

"Bugün bir Arap muhabirden Vincent Aboubakar transferinde Türkiyeden bir takımın daha ilgisinin olduğunu öğrendim Beşiktaş'ın teklifinden 1.4 milyon € daha fazla bir teklif sunmuşlar Aboubakar Beşiktaş yönetiminden düşünmek için 3 gün izin istemiş."
Hepimiz Fenerbahçe olduğunu biliyoruz değil mi? Tabi haber doğruysa, Aboubakar daha fazla para koparmak içinde diyor olabilir.

Kusursuz bir icardi ile sonradan oyuna girdiğinde fark yaratan bir Gomis var
Aynı zamanda barış ve mertens te o bölgeyi yedekliyor iken bence önceliğimiz santrafor olmamalı

Yerli sol bek, yedek stoper , genç potansiyeli bir orta saha ve hızlı yardıran genç kanat oyuncusu almayı düşünmeliyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kusursuz bir icardi ile sonradan oyuna girdiğinde fark yaratan bir Gomis var
Aynı zamanda barış ve mertens te o bölgeyi yedekliyor iken bence önceliğimiz santrafor olmamalı

Yerli sol bek, yedek stoper , genç potansiyeli bir orta saha ve hızlı yardıran genç kanat oyuncusu almayı düşünmeliyiz

Seneyide düşünerek hareket edilmeli şampiyon olursan elemeler var. Kanat ve forvet şart. Seneye sende bu bolgeler olmayacak

Şampiyon oldun da ŞL elemeleri kaldı.

4. turda karşına gelecek takımı ele bir zahmet, şampiyonlar tarafından gideceksin ki idman bile yapamadan çıkıcaz o maçlara, üst seviye bir oyuncu temmuz başı maça mı çıkacak sanıyorsunuz

Seneyide düşünerek hareket edilmeli şampiyon olursan elemeler var. Kanat ve forvet şart. Seneye sende bu bolgeler olmayacak

Önümüzdeki sezonu götürecek kalitede santraforu şu an getiremeyiz icardi varken ve sağlamken hiçbir santrafor 1 dk bile süre alamaz üstelik almamalı

İcardi olmazsa olmazımız sezon sonu son ana kadar zorlanmalı ha dediğin gibi icardi yi yedekleyecek bir transfer bulmalıyız elemeler başlamadan ama o şu an düşünülecek mesele değil bence

Önümüzdeki sezonu götürecek kalitede santraforu şu an getiremeyiz icardi varken ve sağlamken hiçbir santrafor 1 dk bile süre alamaz üstelik almamalı

İcardi olmazsa olmazımız sezon sonu son ana kadar zorlanmalı ha dediğin gibi icardi yi yedekleyecek bir transfer bulmalıyız elemeler başlamadan ama o şu an düşünülecek mesele değil bence

Valla ben düşünüyorum. Sonra transferler gec oldu elendik diyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt