- 2 Temmuz 2011
- 138.246
- 59.000
- 5.488
BöNoldu yeni genç oyuncu mu oneerecen Keramettine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BöNoldu yeni genç oyuncu mu oneerecen Keramettine
Hangisini istersin ?Forvette Viktör Gyökeres, Mateo Cassierra, Josh Maja bu isimlerin gündemimizde olabileceğini yada gelebileceğini düşünüyorum.
Tarz olarak Elmander'e yakın bulduğum ve bizim ligte fiziği ve fiziğine rağmen hızlanmasıyla fark yaratacağını düşündüğüm için Gyökeres'i isterdim.Hangisini istersin ?
Hepimiz Fenerbahçe olduğunu biliyoruz değil mi? Tabi haber doğruysa, Aboubakar daha fazla para koparmak içinde diyor olabilir.Puhajahahhaha
Sercan Dikme:
"Bugün bir Arap muhabirden Vincent Aboubakar transferinde Türkiyeden bir takımın daha ilgisinin olduğunu öğrendim Beşiktaş'ın teklifinden 1.4 milyon € daha fazla bir teklif sunmuşlar Aboubakar Beşiktaş yönetiminden düşünmek için 3 gün izin istemiş."
Hepimiz Fenerbahçe olduğunu biliyoruz değil mi? Tabi haber doğruysa, Aboubakar daha fazla para koparmak içinde diyor olabilir.
Video atMateo casseira gelmeli kesinlikle
Seneyide düşünerek hareket edilmeli şampiyon olursan elemeler var. Kanat ve forvet şart. Seneye sende bu bolgeler olmayacakKusursuz bir icardi ile sonradan oyuna girdiğinde fark yaratan bir Gomis var
Aynı zamanda barış ve mertens te o bölgeyi yedekliyor iken bence önceliğimiz santrafor olmamalı
Yerli sol bek, yedek stoper , genç potansiyeli bir orta saha ve hızlı yardıran genç kanat oyuncusu almayı düşünmeliyiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seneyide düşünerek hareket edilmeli şampiyon olursan elemeler var. Kanat ve forvet şart. Seneye sende bu bolgeler olmayacak
Valla ben düşünüyorum. Sonra transferler gec oldu elendik diyeceklerÖnümüzdeki sezonu götürecek kalitede santraforu şu an getiremeyiz icardi varken ve sağlamken hiçbir santrafor 1 dk bile süre alamaz üstelik almamalı
İcardi olmazsa olmazımız sezon sonu son ana kadar zorlanmalı ha dediğin gibi icardi yi yedekleyecek bir transfer bulmalıyız elemeler başlamadan ama o şu an düşünülecek mesele değil bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi