Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞLye gitmeyelim demiyoruz.

Tekte o seviyeleri kaldıramıyoruz diyoruz.

Daha 5 senede 0 puan almadığımız sezon oluşturmayı bile beceremedik kaç senedir.

Son 20 senede 2 tane başarılı denilebilecek ŞL senesi var, lafta ŞL takımıyız demekle bu işler olmuyor. Muhtemelen bu süreçte ŞLde en çok maç kaybeden takımız.

Daha 5 senede 0 puan almadığımız sezon oluşturmayı bile beceremedik kaç senedir.

Son 20 senede 2 tane başarılı denilebilecek ŞL senesi var, lafta ŞL takımıyız demekle bu işler olmuyor. Muhtemelen bu süreçte ŞLde en çok maç kaybeden takımız.
yaw clye gidip durduk diye yok son 26 maçta 1 galibiyet geyikleriyle falan kafamızı bilmemnaptılar kaç yıldır, üstüne puan da toplayamadık.

asıl hedef uefa olmalı

guclu takim guclu yönetim var bu sefer

Hahaha:) Güzel olmuş. Sehic bizim sitede kalıyor, devamlı görüşüyorlar. Futbolculukları bir yana çok karakterli adamlar.

Sehic zamanında Galatasaray'ın kapısından dönmüş. Muslera sakatlandığında Fatih Terim bizzat arayarak istemiş.

Midjstö ilk geldiğindeki gibi kalabilseydi Amir belki gereksiz hamle olur derdim ama orta sahayı yedekleme konusunda bulunabilecek en iyi alternatif oyunculardan. Bahsedilen 3-4 milyon euro'yu her türlü getirir zaten. Menajerinden bildiğim kadarıyla İtalya'dan talibi de var.

Yakından takip eden biri olarak ben çok isterim. Abdülkerim ile ilgili de zamanında aynı yorumu yapmıştım, biraz sallantılı başlasa da bahsettiğimiz katkıyı vermeye başladı.

Zamanla gittikce aliskanlik olusur diyoruz bizde. Vizyon = CL olmali. O seviyede oynadikca ona gore transfer yaparsin ve ona gore elin guclenir. Tercih edilirsin. Yemisim ulke puanini, 90'larda da Man Utd. eleyip girdik o kapidan ve asindirdik sonunda UEFA ve Super Kupa geldi bu is boyle olur. Muzemizde zaten var o kupa, hedefimiz bir ustu olmali aliriz demiyorum zorlariz diyorum en azindan.

guclu takim guclu yönetim var bu sefer
ŞL başarısı transferle olmaz, yapıyla olur.

O da bir sürecin sonunda gelir. 3. bile olamıyoruz zira.

Mevzu ŞL takımı olduğumuz iddiası, aksine değiliz. En başarısız takımız son dönemde hatta.

gecen sene cl kalitesinde gösterdigimiz basariyi clde yapsaydik ki oynadigimiz takimlarin alayi cl takimi

dunyada yanki bulurdu

uefa oldugu icin kimsenin umurunda bile degil

ŞL başarısı transferle olmaz, yapıyla olur.

O da bir sürecin sonunda gelir. 3. bile olamıyoruz zira.

Mevzu ŞL takımı olduğumuz iddiası, aksine değiliz. En başarısız takımız son dönemde hatta.

keramettin ( ula ismini yaziyorum sonra siliyorum :) )

mevzu basari degil

mevzu cö takimi olmak

dunyada gs niye taniniyor cunki bir cl takimi oldugu icin taniniyor

inan bana tr harici diger ulkelerde uefa maclarini izleyen bile yok bi iddaacilar izliyordur
0 reytingi var uefanin

biz 2000 de uefayi almasak finalde kaybetsek kimsenin aklinda bile kalmazdik

ama cl öyle degil ben bir isvicreliyle gsyi konustugumda cl maclarini anlatiyor adamlar bana
iste juveyi acayip yendiniz
reali az kalsin eliyordunuz

clde 1 basari
uefada 50 basariyla esdeger neredeyse algida

biz geriye zaten bu yuzden gittik citayi dusurduk özetle vasatlastik

bu gs takimi iyi topculardan kurulu amenna ama istekde var bir inanmislik var

önce taraftar fdahil yerimizi bilecegiz yani cl sonra inanacagiz

cl isi birazda camia isi

uefayida zaten anca bir cl takimi olursan kazanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt