Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyalı Hacı neyse de Antalya'da ki hacı kazığı bir an önce sikecilere girsede kurtulsak yalı koç ne bekliyor bassın 8 milyonu costursun camiayi

Yedekte belki kötü olacak sonra 4m euro kazikda girecek mitso aldik o yeterli degil bide buna para bayilalim.

abdülkerime de kazık deniyordu 28 yaşında anadoludan çıkamamış bilmemne bu kadar önyargılı olmayın

Amir'i geçen sene başından beri bayağı beğeniyorum.

Her şeyden önce çok sakin ve pas yüzdesi yüksek bir adam, pres kırmayı da iyi beceriyor, bu yönleriyle başarılı buluyorum.

Avrupa'da da bir çok takımda oynar lakin düzenli oynamayan Amir ne olur bilemiyorum. Midstjö de düzenli oynasa böyle kötü gözükmez mesela.

Bazı oyuncular yedekten girince, bazıları düzenli 11 oynayınca başarılı olur bunu iyi anlamak lazım.

Denilson müthiş yetenekli bir kanat oyuncusuydu mesela ama 11 oynayınca yapamazdı, yedekten girince öttütürdü.
Konya çok kompakt oynuyo ahmet oğuz ve adil gibi ptt seviyesindeki oyuncular dahi sırıtmıyolar o oyunda

Bu sebeple oyuncu oyun kurgusu sebebiyle mi iyi yoksa gerçekten mi iyi bunu doğru analiz etmek lazım

Geçen sene abdül için kurgudan bağımsız iyi diye düşünuyodum,geçen izlediğim bjk maçındaki amir ise bana o intibayı vermedi konya kompakt oynayamayınca amir bizim cicaldu gibi çok düz kaldı

Belkide bana denk geldi kötü oyunu,ilk defa alıcı gözle izledim midsoden aman aman fazlasını göremedim

hacıahmeti geçen bjk maçında da çok övmüştüm, gelmesini de isterim fakat bizim tam olarak ihtiyacımız mı, oyun formatına ve sisteme uygun mu bilemedim.

mesela geçen sezon 6 numarada hadzi olsa bu kadar sorun yaşamazdık. ama şuan için torreirayı yedekleyecek tipoloji için berkan daha uygun.

hacıyı sergio alternatifi olarak salt 8 kullanmak çok verimli olmayabilir. en iyi yaptığı şey pres kırmak ve soğukkanlılığı. arkadan iyi bir pasör.

fakat sergio gibi cezahasına koşu atmaz, onun gibi dar alanda ufak dribblingleri de pek yok. şut konusu okey ama ön alanda oliveyra kadar etkili değil.

ayrıca yedek için 26 yaş fazla sanki.
mitsö + taylan + 1,5 mil gibi birşeye çözülürse iyi iş.

Hadzi sergioyu yedekler diyen üyeler hakkında işlem başlatılacakmı
FmsDe9XWAAUjA9M.webp

Boşnak böreği yicez diye inşallah başka boşnak menşeili şeyler yaşamayız.

Berkan, Midtsjö, hatta Torreira rakip ceza sahasına pek girmeyen adamlar. Oyuncu karakterleriyle alakalı. Hacıahmet yay civarında gezer, ceza sahasına koşu da atabilir. İstersen regista olarak kullanırsın. Hocanın vereceği rol önemli. Sergio da Roma'da Mourinho tarafından bambaşka bir rolde kullanılıyordu. Hacıahmet uygun maliyete on numara hamle olur. Mesele zaten uygun maliyete olup olmadığı.

öğretmen arkadaşlar dün okullarda özel bigün müydü?seminer vs var mıydı?

Berkan, Midtsjö, hatta Torreira rakip ceza sahasına pek girmeyen adamlar. Oyuncu karakterleriyle alakalı. Hacıahmet yay civarında gezer, ceza sahasına koşu da atabilir. İstersen regista olarak kullanırsın. Hocanın vereceği rol önemli. Sergio da Roma'da Mourinho tarafından bambaşka bir rolde kullanılıyordu. Hacıahmet uygun maliyete on numara hamle olur. Mesele zaten uygun maliyete olup olmadığı.
Çok uzağa bile gitmemek lazım ilk yarıdaki Konyaspor maçında Hacıahmet'in nasıl oynadığını herkes gördü. Adamlara baskı yapıyorken topu muhteşem yönlendirip tüm baskıları kırmıştı. Kesinlikle her rolde oynayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt