Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.144
- 39.446
- 3.993
Konyalı Hacı neyse de Antalya'da ki hacı kazığı bir an önce sikecilere girsede kurtulsak yalı koç ne bekliyor bassın 8 milyonu costursun camiayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nevzat dindarda bulunmuyor diyor
Konya çok kompakt oynuyo ahmet oğuz ve adil gibi ptt seviyesindeki oyuncular dahi sırıtmıyolar o oyundaAmir'i geçen sene başından beri bayağı beğeniyorum.
Her şeyden önce çok sakin ve pas yüzdesi yüksek bir adam, pres kırmayı da iyi beceriyor, bu yönleriyle başarılı buluyorum.
Avrupa'da da bir çok takımda oynar lakin düzenli oynamayan Amir ne olur bilemiyorum. Midstjö de düzenli oynasa böyle kötü gözükmez mesela.
Bazı oyuncular yedekten girince, bazıları düzenli 11 oynayınca başarılı olur bunu iyi anlamak lazım.
Denilson müthiş yetenekli bir kanat oyuncusuydu mesela ama 11 oynayınca yapamazdı, yedekten girince öttütürdü.
Evet, bir de UCL diye ligi sallamayinca normal lig de gidiyor. Reklam filan denmis ama gecen sene Barca'yi eleseydik reklamin kralı olurdu.Doğru düzgün takım kurana kadar slye gitmek bizim için doğru olmaz bence. Orada rezil olmanın tek iyi yanı gelir elde etmemiz.
Hadzi sergioyu yedekler diyen üyeler hakkında işlem başlatılacakmı
başta a.a.k bey diyorduabdülkerime de kazık deniyordu 28 yaşında anadoludan çıkamamış bilmemne bu kadar önyargılı olmayın
Çok uzağa bile gitmemek lazım ilk yarıdaki Konyaspor maçında Hacıahmet'in nasıl oynadığını herkes gördü. Adamlara baskı yapıyorken topu muhteşem yönlendirip tüm baskıları kırmıştı. Kesinlikle her rolde oynayabilir.Berkan, Midtsjö, hatta Torreira rakip ceza sahasına pek girmeyen adamlar. Oyuncu karakterleriyle alakalı. Hacıahmet yay civarında gezer, ceza sahasına koşu da atabilir. İstersen regista olarak kullanırsın. Hocanın vereceği rol önemli. Sergio da Roma'da Mourinho tarafından bambaşka bir rolde kullanılıyordu. Hacıahmet uygun maliyete on numara hamle olur. Mesele zaten uygun maliyete olup olmadığı.
abdülkerime de kazık deniyordu 28 yaşında anadoludan çıkamamış bilmemne bu kadar önyargılı olmayın
napimO türk