Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jamesi olyde izleyen oldumu son durumu ne

bence biz matayla yollari ayiracaktik

2 gol atinca planlar degisti sanirim

veyahut menajer piyasa pesinde
Sezon başı olsa neyse de fizik olarak mata'dan çok da farkı yok. Mata varken lüks olur zaten yoksa eminim fizik olarak pek iyi sayılmasa da katkı verirdi.

Nelssona sulanirlae
Uzun listelerinde muhakkak vardır ki takip ettiklerine dair haberler vardı geçen sene. Lakin ilk olarak İtalya liginden Milenkovic yada Becao gibi isimlere giderler bence bir de3'lü oynadıkları için bu sisteme alışık Becao iyi olabilir onlar için.

Arda Turan: "Falcao'nun bizde sakatlandığı aralar ben onu çok destekliyorum. Bir gün antrenmanda bir gol attı, ben de bravo Tigre dedim. Fatih hoca da "Tigre?" yaptı. Ben de kaplan hocam, lakabı filan dedim. O da "Ha, biz daha göremedik." dedi.

Nice, Youssouf Ndayishimiye'nin transferi için Başakşehir'le 13 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşmaya yakın.

bizim çöpümüz 20den başlar

Boey 12 falan olamaz. Yalan olduguna eminim. Sn.Erden Timur gs'nin en onemli degerini yok pahasina satmaz. Cenk Tosun'un bile 20+ bonservisle satilabildigini gorduk.

Arda Turan: "Falcao'nun bizde sakatlandığı aralar ben onu çok destekliyorum. Bir gün antrenmanda bir gol attı, ben de bravo Tigre dedim. Fatih hoca da "Tigre?" yaptı. Ben de kaplan hocam, lakabı filan dedim. O da "Ha, biz daha göremedik." dedi.
Vallahi bizde Arda nın futbolcu olduğunu görmedik o dönem, Arda ya niye laf söylemedi

Haber düşmüyor pek, bence transfer için çok da niyetli degiliz

Eski Galatasaraylı futbolcuları toplama derneği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt