- 27 Ocak 2010
- 139.565
- 105.920
- 5.648
İnter yerine kimi alacak acaba?
50m'ye nelsson saralım
ross - abdülkerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnter yerine kimi alacak acaba?
Sezon başı olsa neyse de fizik olarak mata'dan çok da farkı yok. Mata varken lüks olur zaten yoksa eminim fizik olarak pek iyi sayılmasa da katkı verirdi.jamesi olyde izleyen oldumu son durumu ne
bence biz matayla yollari ayiracaktik
2 gol atinca planlar degisti sanirim
veyahut menajer piyasa pesinde
Uzun listelerinde muhakkak vardır ki takip ettiklerine dair haberler vardı geçen sene. Lakin ilk olarak İtalya liginden Milenkovic yada Becao gibi isimlere giderler bence bir de3'lü oynadıkları için bu sisteme alışık Becao iyi olabilir onlar için.Nelssona sulanirlae
profil fotoğrafını değişmenin vakti gelmedi mi ahbapSezon başı olsa neyse de fizik olarak mata'dan çok da farkı yok. Mata varken lüks olur zaten yoksa eminim fizik olarak pek iyi sayılmasa da katkı verirdi.
ndashimye 13 milyon yuro mu
İlk ben yaptım ama barondaşprofil fotoğrafını değişmenin vakti gelmedi mi ahbap
Vallahi bizde Arda nın futbolcu olduğunu görmedik o dönem, Arda ya niye laf söylemediArda Turan: "Falcao'nun bizde sakatlandığı aralar ben onu çok destekliyorum. Bir gün antrenmanda bir gol attı, ben de bravo Tigre dedim. Fatih hoca da "Tigre?" yaptı. Ben de kaplan hocam, lakabı filan dedim. O da "Ha, biz daha göremedik." dedi.