- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
tamam sana hak verdim
küsme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam sana hak verdim
küsme
Ama millete sen kuşsun diyecek yüreği de var onu es geçmeVay be aramızda profesyonel fenerbahce li sporcu varmış
Feramuz, sen de cok abarttin. Git basligina 1 kez yaz yeter.Ama millete sen kuşsun diyecek yüreği de var onu es geçme
İlk gelip bana kuşsun demeyecekti herkes haddini bilecekFeramuz, sen de cok abarttin. Git basligina 1 kez yaz yeter.
Senin gibi bir birdfukcere kim nasil kus diyebilirİlk gelip bana kuşsun demeyecekti herkes haddini bilecek
Ama millete sen kuşsun diyecek yüreği de var onu es geçme
Icardi'de en cok begendim kisim bencil davranmamasi, normalinde forvet dedigin bencil olur gözü kimseyi görmez ceza sahasinda ama gol yüzde yüz garanti olsun diye net tercihler yapiyor, topa dokunmasa bile rakibi kendine cekiyor, bos alan aciyor. Gecen hafta olsun veya önceki haftalar, Basak maci vs..Garry tarzı bi oyuncu olsa, o sezon onun gösterdiği performansın yarısını gösterse ikinciye aramızda 15 puan falan fark olur muhtemelen
Ben dedim, basima is actim. CV sini yollamaya ramak kaldi laSenin gibi bir birdfukcere kim nasil kus diyebilir
Tasdemir baya iyi yapti bugünUgur ciftci gereksiz falan degil, adamin ortalari gayet iyi.
Bize Icardiye besleyecek bek lazim, tasdemir, kazim, dubois bunlari yapamiyor.