Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.005
- 21.060
- 2.233
Juvenin 15 puani gitti. Mart ayinda bir 15 daha gitse suanda 7 puani kaliyor. Bence Di Maria'yi filan birakmazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum eytden yararlanabilir
Ah keşke. Hem kanat problemi çözülür hem icardi coşarAngel Di Maria.
Ross var emin var. Bence gereksiz
Gelirse tek eksiğimiz Messi kalıyorAngel Di Maria.
ama iş görür hala DK kötü değildi.abdulkerimini sarısı sence aptalca değil mi?giresunda görüp umraniye macında oynamazdıRoss’un diz gitmedi mi? Ne şekilde döneceği belli değil. Emin güven vermiyor. Üstelik benim dediğim senaryoda ikisi de ağır oyuncu, Abdül olmayınca kombin yapamıyorsun. Direkt çok ağır kalırız.
Kötü degil miydiGelirse tek eksiğimiz Messi kalıyorama iş görür hala DK kötü değildi.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Yok antrenmanda. Hafta basindan beri, kazimdaRoss’un diz gitmedi mi? Ne şekilde döneceği belli değil. Emin güven vermiyor. Üstelik benim dediğim senaryoda ikisi de ağır oyuncu, Abdül olmayınca kombin yapamıyorsun. Direkt çok ağır kalırız.
abdulkerimini sarısı sence aptalca değil mi?giresunda görüp umraniye macında oynamazdı
Yaşına göre dedim.Kötü degil miydi
abdulkerimini sarısı sence aptalca değil mi?giresunda görüp umraniye macında oynamazdı
Bilginiz olsun desen ne olurdu? Simdi cok cool mu oldu boyle yazinca?tv 8.5'ta e spor futbol ligi müsabakalari var fyi
Di maria onları bıraksın. Beni göndermezseniz kendimi sakatlarım taktiği lazımJuvenin 15 puani gitti. Mart ayinda bir 15 daha gitse suanda 7 puani kaliyor. Bence Di Maria'yi filan birakmazlar.