- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
ikisi de senelerimizi çaldı,ambargo koyacaktık ne guzelEgo savaşları bitirdi bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisi de senelerimizi çaldı,ambargo koyacaktık ne guzelEgo savaşları bitirdi bizi
Hocam soru işareti olsun bilgi her daim . Önemli olan klavye ile aşağılamamak eleştiri zaten olmalı . Benim itirazım okan başlığında değil bunu herkese yapıyorlar adama futbolcu değil diyor adam.lisansli oyuncubu emoji sana iyi yakıstı ha,insanda tebessum olusuyo.ama üzgünüm ki okanda hala soru işaretleri var

haklısın : )Hocam soru işareti olsun bilgi her daim . Öneli olan klavye ile aşağılamamak eleştiri zaten olmalı . Benim itirazım okan başlığında değil bunu herkese yapıyorlar adama futbolcu değil diyor adam.lisansli oyuncu![]()
Vincent Aboubakar'ın maliyeti.
Sözleşme süresi: 2.5 yıl + 1 yıl opsiyon.
İmza parası: 1.1 milyon Euro
Yarım sezon: 1.5 milyon Euro
Kalan 2 sezon toplamı : 6.2 milyon Euro
Maç başı: 12 bin Euro
evetBu doğru mu yaw
Sakatlik sorunu yoksa kotu bir sozlesme degil bence. En azindan ne kadar katki saglayacagini az cok biliyorlar.Vincent Aboubakar'ın maliyeti.
Sözleşme süresi: 2.5 yıl + 1 yıl opsiyon.
İmza parası: 1.1 milyon Euro
Yarım sezon: 1.5 milyon Euro
Kalan 2 sezon toplamı : 6.2 milyon Euro
Maç başı: 12 bin Euro
şu an caner doğan ve ali turapı alırım kadroya sadece u 19danStoper için ısrarla yerli transfer gerektiğini söyleyenleri anlayamıyorum. Alınabilecek o kalitede biri olmadığı gibi gereklilik de hiç yok!..Yapılacak bir transferle solbek tamamen yerlileştirilince yabancı kotasıyla pek işimiz kalmıyor. Abdülkerim-solbek banko; Berkan-Kerem-Barış-Yunus ilk 11 çıkabilecek kalitedeler, daha birkaç da @Sergen Zeren in adamlarından var![]()
Küsüratsız KAP açıklaması. Bir de küsüratları var.Bu doğru mu yaw
Arabistan'da pek iyi değildi sanırım en azından istatistikleri öyle. Fiziksel olarak geri gitmiş olarak gördüm son izlediğim maçlarda özellikle hız ve atletik olarak. Yine de belirli bir fayda sağlayacaktır özellikle bitiricilik ve şut olarak. Lakin o eski top sürüp, çalımlayıp gideceği pozisyonları göreceğimizi pek sanmıyorum.Küsüratsız KAP açıklaması. Bir de küsüratları var.
Profesyonel Futbolcu Vincent Pate Aboubakar'ın transferi konusunda Oyuncu ile 21 Ocak 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2024-2025 sezonu sonuna kadar iki buçuk yıl artı bir yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya net 1.140.000 Avro imza parası ve 2022-2023 sezonu için net 1.555.000 Avro, kalan sezonlar için sezon başına net 3.110.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 12.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Arabistan'da pek iyi değildi sanırım en azından istatistikleri öyle. Fiziksel olarak geri gitmiş olarak gördüm son izlediğim maçlarda özellikle hız ve atletik olarak. Yine de belirli bir fayda sağlayacaktır özellikle bitiricilik ve şut olarak. Lakin o eski top sürüp, çalımlayıp gideceği pozisyonları göreceğimizi pek sanmıyorum.
İsrail’in U17 ya da U19 maçlarında
Pini Balili Anadolu topraklarına gelmiş en iyi oyuncudur yahu. Haim Revivo ve Dia Saba da klas oyuncular.
Pini Balili Anadolu topraklarına gelmiş en iyi oyuncudur yahu. Haim Revivo ve Dia Saba da klas oyuncular.
Bu arada Dünya Şampiyonasını izlemiştim. Adamlar finale kaldı, 2. oldular sanırım. Yetenekli takım.