Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson ve akerim kadar iyi adam almana gerek yok bunu da kafandan uydurdun. Tecrubeli 6 ay idare edebilecek bi adam kiralasan bile yeter. Anlama problemin var sanirim her seyi 8 kez aciklamaktan yoruldum. İyi gunler

Yahu kendin yazıyorsun işte idare edecek biri yeter diyorsun. Nelsson veya Abdülkerim kadar iyi değilse neden alacaksın Emin ve Ross var elinde zaten. 6 ay kiralık gelecek tecrübeli stoper kimmiş isim ver görelim.

Nelsson ve akerim kadar iyi adam almana gerek yok bunu da kafandan uydurdun. Tecrubeli 6 ay idare edebilecek bi adam kiralasan bile yeter. Anlama problemin var sanirim her seyi 8 kez aciklamaktan yoruldum. İyi gunler

Mevzu bu. Risk almamak için böyle adam yedekte otursun işte. Işini yapıp iki topçu oynayabilecek durumda oldukları zaman tekrar yedekte yer alır.

Takımdan giden 1 kişi olursa 2,

2 kişi olursa 3 transfer olur. Tabi bu gidenlerin maaşının çoğunu biz karşılamayacaksak olur

Kanat dediniz de, şöyle nar gibi kızarmış kanat güzel giderdi. Tavuğun en çıtır çerez yeri.

Mevzu bu. Risk almamak için böyle adam yedekte otursun işte. Işini yapıp iki topçu oynayabilecek durumda oldukları zaman tekrar yedekte yer alır.

Kimmiş o adam görelim. Nelsson veya Abdülkerim kadar iyi, onların yokluğunu aynen dolduracak, onlar oynadığı zaman sürekli yedek olacak ve bu oyuncu kendini kanıtlamış biri olacak Ross veya Emin gibi değil. Stoper ikilisi zırt pırt değişmez yıl boyu birlikte oynar. Yedekleri de idare edecek oyuncular olur elimizde Emin ve Ross var yedek olarak idare ederler. Nelsson veya Abdülkerim kötü olsaydı kesinlikle banko oynayacak stoper gerekli derdim. Şuan böyle bir ihtiyacımız yok.

Kimmiş o adam görelim. Nelsson veya Abdülkerim kadar iyi, onların yokluğunu aynen dolduracak, onlar oynadığı zaman sürekli yedek olacak ve bu oyuncu kendini kanıtlamış biri olacak Ross veya Emin gibi değil. Stoper ikilisi zırt pırt değişmez yıl boyu birlikte oynar. Yedekleri de idare edecek oyuncular olur elimizde Emin ve Ross var yedek olarak idare ederler. Nelsson veya Abdülkerim kötü olsaydı kesinlikle banko oynayacak stoper gerekli derdim. Şuan böyle bir ihtiyacımız yok.
Nelsson ve Bardakçı kadar iyi değil,
Emin, Ross ve Metehan'dan daha iyi.

qi5ymtz.gif
Yeter mi diyorsun?

Stoper transferi mutlaka alinmali. Gerekirse 5 milyonluk yedek olmali. Riske girilir ama patlarsa fena dagilabiriz. Mesela Abdukkerim Bjk, Basak, fener maclari oncesi 1 ay sakatlansa ne olacak?

Her ikinci antreman günlerinde antremanin büyük kismini kosu agninda orta yapma calismasi yapilmali. Hem bakarak orta acmak ve bakmadan orta kesebilmek. Ayar yok bizim kanatlarda malesef. Ya geride kaliyor ve ya hic alakasi olmayan yere gidiyor. Dünkü istatiklerde cok belliydi.

Giresuna puan kaybi fena olmayabilir

Sampiyonluk icin goz acici olabilir

Bu takimin yeterligi oldugunu dusunenler subatdan sonra en cok kufur edenler olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt