- 22 Ağustos 2010
- 33.135
- 38.036
- 3.033
Caner haklı, stoper lazım, konu kapanmıştır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson ve akerim kadar iyi adam almana gerek yok bunu da kafandan uydurdun. Tecrubeli 6 ay idare edebilecek bi adam kiralasan bile yeter. Anlama problemin var sanirim her seyi 8 kez aciklamaktan yoruldum. İyi gunler
Nelsson ve akerim kadar iyi adam almana gerek yok bunu da kafandan uydurdun. Tecrubeli 6 ay idare edebilecek bi adam kiralasan bile yeter. Anlama problemin var sanirim her seyi 8 kez aciklamaktan yoruldum. İyi gunler
MarquinhosYahu kendin yazıyorsun işte idare edecek biri yeter diyorsun. Nelsson veya Abdülkerim kadar iyi değilse neden alacaksın Emin ve Ross var elinde zaten. 6 ay kiralık gelecek tecrübeli stoper kimmiş isim ver görelim.
Al ozaman tutan mi varKORAY GUNTER alınmalıdır
Kanat lazım konu kapanmistirCaner haklı, stoper lazım, konu kapanmıştır.
Mevzu bu. Risk almamak için böyle adam yedekte otursun işte. Işini yapıp iki topçu oynayabilecek durumda oldukları zaman tekrar yedekte yer alır.
Nelsson ve Bardakçı kadar iyi değil,Kimmiş o adam görelim. Nelsson veya Abdülkerim kadar iyi, onların yokluğunu aynen dolduracak, onlar oynadığı zaman sürekli yedek olacak ve bu oyuncu kendini kanıtlamış biri olacak Ross veya Emin gibi değil. Stoper ikilisi zırt pırt değişmez yıl boyu birlikte oynar. Yedekleri de idare edecek oyuncular olur elimizde Emin ve Ross var yedek olarak idare ederler. Nelsson veya Abdülkerim kötü olsaydı kesinlikle banko oynayacak stoper gerekli derdim. Şuan böyle bir ihtiyacımız yok.
Yeter mi diyorsun?
Pek aciklayici olmamis soyle bi 6-7 paragrafli bi kompozisyon yazman lazimNelsson ve Bardakçı kadar iyi değil,
Emin, Ross ve Metehan'dan daha iyi.

Kanat
8 no
Forvez
Stoper
Solbek
Hepsi lazim konu kapanmistir