Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evren gözün bildigi birsey yok maalesef

ugur ciftci sanki bana abdülün performansini gösterecek gibi geliyor, hislerim bu yönde cok olumlu.

Ross’u iyi ya da kötü diyebilecek kadar izleyemedik bence. Üstüne bir de ağır bir sakatlık geçirdi ama piyasaya baktığımızda -Kristiansen’in falan Danimarka’dan 20’ye gittiği piyasa- 1,5’a aldığımız bir oyuncu ya gelişimini tamamlamamıştır ya da potansiyeli çok üst düzey değildir. Şu aşamada Nelsson gittiğinde yerine koyabileceğimiz bir isim gibi durmuyor ama her transferin o kalitede olmasına zaten gerek yok. 1,5’a 2-3 adam alıp 2-3 seneye 5 üstüne satarsan ciddi kar yapmış olursun zaten. Ross’u bu kalitede düşünüyorum o yüzden. Umarım daha iyi şeyler başarır ama bunun için önce oynamalı.
Bu yorumuna katilmiyorum. Hojlund Sturm Graz’a kaca gitti veya Tengstedt Rosenborg’a kaca gitti mesela.

oh-no-anyway.gif

Kazimcan döndü, tasdemir ara sira sakatlanmasina ragmen iyi oynuyor, dubois var.

Gerekmiyor bu serefsizlere para vermek

Bu yorumuna katilmiyorum. Hojlund Sturm Graz’a kaca gitti veya Tengstedt Rosenborg’a kaca gitti mesela.
Renktaş yorumumda bir sıkıntı görmüyorum. Hojlund ile Tengstedt Danimarka’da doğru dürüst oynamış oyuncu değil diye biliyorum. Potansiyeline, henüz ulaşmamış, gelişimini tamamlamamış oyuncu dediğim bu tarz isimler. Belki Ross da bunlardan biridir. Ancak bunları kulübede tutarak geliştirmediler. Hem Sturm hem de Rosenborg forma şansı verdi, daha sonra transfer oldular

Uğur Çiftci resti çekip kendi gelecekse gelsin, bu saatten sonra Sivas’a kuruş verilmemeli

Süleyman Rodop: "Galatasaray, 3 transfer ile devre arasını kapatacak. Gelecek vaadeden stoper ve forvet, sol bek Uğur Çiftçi."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok büyük hata yapıyoruz.
Gelecek vaadeden tonlarca stoper var arkadaş.O zaman neden bunları kadroda tuttunuz.

Alternattif stoper
Kanat
Orta saha
Yerli sol bek

Yerli sol bek belli.Alternatif stoperde kolay iş yabancıda olsada olur..

Ama kanat ve orta saha fark yaratmalı.
Yahu antalya maçını görmüyormusnuz..bizim en büyük sorununuz kapanan takımlara karşı..
Şu an gelecek vaddeden adama falan ihtiyaç yok ..Gördük yusufu o kadar para verdik.
Allah rızası için şu basit hataları yapmayalım artık.

Çok büyük hata yapıyoruz.
Gelecek vaadeden tonlarca stoper var arkadaş.O zaman neden bunları kadroda tuttunuz.

Alternattif stoper
Kanat
Orta saha
Yerli sol bek

Yerli sol bek belli.Alternatif stoperde kolay iş yabancıda olsada olur..

Ama kanat ve orta saha fark yaratmalı.
Yahu antalya maçını görmüyormusnuz..bizim en büyük sorununuz kapanan takımlara karşı..
Şu an gelecek vaddeden adama falan ihtiyaç yok ..Gördük yusufu o kadar para verdik.
Allah rızası için şu basit hataları yapmayalım artık.

Rodoopun dedigine guvenilmez. Kanat sart oglu sart olivierayada bir yedek lazim

tek transfer yeterli. gerektiğinde stoper ve santrafor oynayabilecek bir kanat işimizi görür.

Rodoopun dedigine guvenilmez. Kanat sart oglu sart olivierayada bir yedek lazim

Aynen..

Bence oliye alternatiften ziyade farklı tarzda bir adam lazım.Hızlı olmalı tempolu olmalı.ndiaye tarzı..
Gerektiğinde oli 10 no oynar bu adam torreirayla geride ikili olur.
Kanatla birlikte gelsin böyle bir adam bak bakalım iç sahadaki maçlarda nasıl kevgire çeviriyoruz rakipleri..

Ndiaye,gomis,garryli kadroyla iç sahada daha dominant maçlar oynuyorduk..
En büyük sebebi garry gibi ndiaye gibi delici hızlı oyuncular vardı.özellikle golü bulduktan sonrada daha rahat ediyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt