Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yorumuna katilmiyorum. Hojlund Sturm Graz’a kaca gitti veya Tengstedt Rosenborg’a kaca gitti mesela.Ross’u iyi ya da kötü diyebilecek kadar izleyemedik bence. Üstüne bir de ağır bir sakatlık geçirdi ama piyasaya baktığımızda -Kristiansen’in falan Danimarka’dan 20’ye gittiği piyasa- 1,5’a aldığımız bir oyuncu ya gelişimini tamamlamamıştır ya da potansiyeli çok üst düzey değildir. Şu aşamada Nelsson gittiğinde yerine koyabileceğimiz bir isim gibi durmuyor ama her transferin o kalitede olmasına zaten gerek yok. 1,5’a 2-3 adam alıp 2-3 seneye 5 üstüne satarsan ciddi kar yapmış olursun zaten. Ross’u bu kalitede düşünüyorum o yüzden. Umarım daha iyi şeyler başarır ama bunun için önce oynamalı.
Renktaş yorumumda bir sıkıntı görmüyorum. Hojlund ile Tengstedt Danimarka’da doğru dürüst oynamış oyuncu değil diye biliyorum. Potansiyeline, henüz ulaşmamış, gelişimini tamamlamamış oyuncu dediğim bu tarz isimler. Belki Ross da bunlardan biridir. Ancak bunları kulübede tutarak geliştirmediler. Hem Sturm hem de Rosenborg forma şansı verdi, daha sonra transfer oldularBu yorumuna katilmiyorum. Hojlund Sturm Graz’a kaca gitti veya Tengstedt Rosenborg’a kaca gitti mesela.
Kimseye söylemezsen söylerim.acilen dmden at
Kimseye söylemezsen söylerim.
Transferler nerde artik yeter
Bu yorum güven vermedi bana kusura bakma söyleyemem.
Yeni fotvetimiz açıklanınca buralar şenlenir.
Süleyman Rodop: "Galatasaray, 3 transfer ile devre arasını kapatacak. Gelecek vaadeden stoper ve forvet, sol bek Uğur Çiftçi."
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rodoopun dedigine guvenilmez. Kanat sart oglu sart olivierayada bir yedek lazimÇok büyük hata yapıyoruz.
Gelecek vaadeden tonlarca stoper var arkadaş.O zaman neden bunları kadroda tuttunuz.
Alternattif stoper
Kanat
Orta saha
Yerli sol bek
Yerli sol bek belli.Alternatif stoperde kolay iş yabancıda olsada olur..
Ama kanat ve orta saha fark yaratmalı.
Yahu antalya maçını görmüyormusnuz..bizim en büyük sorununuz kapanan takımlara karşı..
Şu an gelecek vaddeden adama falan ihtiyaç yok ..Gördük yusufu o kadar para verdik.
Allah rızası için şu basit hataları yapmayalım artık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tek transfer yeterli. gerektiğinde stoper ve santrafor oynayabilecek bir kanat işimizi görür.
Rodoopun dedigine guvenilmez. Kanat sart oglu sart olivierayada bir yedek lazim