Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.675
- 73.208
- 5.188
Transfer dönemi 15 gün sonra başlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aleyküm selam...Slm aleyküm...
Transfer dönemi ne zaman kapanacak?
Günü geldiğinde resmi sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.Forvetimizi açıklama zamanın geldi sanki
Transfer dönemi 15 gün sonra başlayacak
Günü geldiğinde resmi sitemiz üzerinden öğrenebilirsiniz.
MEDIA=soundcloud]grassetto-cuore/denizlispor-fenerbahce-son-20-dk-uzatma-best-fm[/MEDIA] denizlispor-fenerbahce macının son 20 dksını dinlemek isteyenler
Antep tamamen batmış başkanları bırakıp gitmiş şu an kulübü yöneten kimse yok oyuncu para ödemeleri yok Erol Bulut bıraksa hoca dahi bulamayacaklar muhtemelen bu ekonomik yapıda süper ligde tutunamazlar. Daha öncede amatöre doğru düşmüşlerdi sonradan Gazişehir süper lige çıkınca ismini tekrardan Gaziantep yapmışlardı yine batmışlar yine düşecekler bir kulüp hiç mi akıllanmaz.
Zaten uzun zamandır galibiyet alamıyorlar son 8 maçta 3 puanları mı ne var başlarda iyi puan toplamışlardı onun avantajıyla buradalar hatta biz Antep ile oynarken ligin zirvesindelerdi 4 haftada 10 puanları vardı baya form seviyeleri de yüksekti. Ne yazık ki kulüp yönetimleri ayağını yorganına göre uzatmazsa bunların olması normal zaten Anadolu takımlarının bütçesi belli lig gelirleri düşmüş iyi isim kovalamak yerine scout transferlerine yönelmeleri lazımdı. Herkes sadece günü kurtarma odaklı olunca bu duruma gelmeleri şaşırtmıyor uzun bir süre Antep deplasmanı olmaz diye tahmin ediyorum. Kısa sürede para bulamazlarsa transferin son günleri oyuncular bir anda ayrılabilir.O zamanda bir isadami satin alip (bilmem ne holding) toparlamisti bunlari. Cabuk batmislar yine bende gordum onceki hafta haberleri baskan yok kimse yok.... Oyuncularinda bazilari ayrilmis zaten.
Zaten uzun zamandır galibiyet alamıyorlar son 8 maçta 3 puanları mı ne var başlarda iyi puan toplamışlardı onun avantajıyla buradalar hatta biz Antep ile oynarken ligin zirvesindelerdi 4 haftada 10 puanları vardı baya form seviyeleri de yüksekti. Ne yazık ki kulüp yönetimleri ayağını yorganına göre uzatmazsa bunların olması normal zaten Anadolu takımlarının bütçesi belli lig gelirleri düşmüş iyi isim kovalamak yerine scout transferlerine yönelmeleri lazımdı. Herkes sadece günü kurtarma odaklı olunca bu duruma gelmeleri şaşırtmıyor uzun bir süre Antep deplasmanı olmaz diye tahmin ediyorum. Kısa sürede para bulamazlarsa transferin son günleri oyuncular bir anda ayrılabilir.
İşte kulüp yönetmek basit gibi gözükebilir ama öyle değil. İlhan Cavcav Avrupa'da dahi bir dönem başarı yakaladı istikrarlı hatta küme düşme hattından uzak dönemlerle orta sıralarda bir takımı varken şu an Gençlerbirliği'nin düştüğü durum gerçekten yazık kasada tonla para olduğu söyleniyordu. Geçenlerde parasızlıktan Arda Güler'in %20 hakkı için 2.5 m euro paraya bozdurdular gerçi bunu doğru yaptılar sene sonu 5 m euro'ya gider %20'si 1 m euro yapardı 1.5 m euro fazladan kazanmışlar.Ben en cok Genclerbirligi'ne uzulduydum. Cavcav rahmetli oldu sanirim ucuncu sezon dustuler ki en stabil ve borcsuz kluptu. Coktuler hemen. Bir parcada Bursaspor, siyasetciler hortumladi bildigin.