Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jk bastırıyormuş hacoahmed için.
Alıp şampiyon olacaz diyorlar.
Bjk icin direkt 11 oyuncusu

Günok
Rosier talha saiss masuaku
Haci
Salih Gedson
Ghezzal Abou Cenk

Bizden sonra en iyi kadro bunlarda. Fb avrupa maclari basladiktan sonra düsecek o 2-3 hafta. Bjk onlari gecebilir

Bjk icin direkt 11 oyuncusu

Günok
Rosier talha saiss masuaku
Haci
Salih Gedson
Ghezzal Abou Cenk

Bizden sonra en iyi kadro bunlarda. Fb avrupa maclari basladiktan sonra düsecek o 2-3 hafta. Bjk onlari gecebilir
Hacı ve Abu şampiyonluk mücadelesi için net transferler olur bence de.

Bu sene 2 veya 3 olurlar ama seneye başa bela olabilirler.

seferovic,pva ve mata yı gönderip santrafor,kanat,ortasaha almalıyız ek olarak yerli sol bek alırız yeterli,sadece transferler net isimler olmalı bamba dieng,fofana,dembele gibi kalite isimler gelmeli konya ve antalya daki hacılar değil..

ben Galatasarayın malı mülkü,parasal değeri çok artacak derken sergen yeaaa astroloji yea diyenler vardı..yasayıp görün,avrupa kupası da gelince 10 yıllık pizza maliyetimi karsılayacaksınız

breaking-bad-hector-salamanca.gif

Salim Manav: "Uğur Çiftçi transferinde önce 600 bin euro + Emre Taşdemir veriliyordu Emre Taşdemir gitmek istemeyince teklif revize edilip 900 bin euro'ya çıkılacakmış. Uğur ile de 2.5 yıllık antlaşma yapılmış senelik 9 m TL para alacak. Güray konusunda da bir ilgi var fakat resmi bir teklif yok fakat Nuri Şahin bu takımda 2 kişiyi göndermek istemiyormuş biri Güray diğeri de Haji Wright. Güray Vural mı Uğur Çiftçi mi derseniz benim yorumum Uğur'dan yana olur."

Salim Manav: "PVA 1.9 m euro net kazanıyormuş Kasımpaşa %50 öderse kabul edilecek fakat Kasımpaşa bu paraları ödemek istemiyor."

Salim Manav: "Başakşehir Smolov transferi olmuyor muhtemelen Seferovic Başakşehir'e gidecek ayrıca Seferovic Kasımpaşa'ya da önerilmiş. Seferovic gidemezse santrafor da transfer edilemiyor. Fofana transferi için Erden Timur'un da İngiltere'ye gideceği söyleniyor hatta şu an çıkan isimlerin dışında ben bir isim daha duydum Myron Boadu bu isim hakkında da gelişmeler olabilir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt