Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofona gelmiyor mu.
Vallahi o çocuğa kanım ısındı benim.
Gelirse iş yapar gibi duruyor.
Bu ligde cigerine şiirler yazardık..
Ligimizin tam zaaf topçusu klasında.
Umarım olur. Ya da şu ayarda biri gelsin.

valla keşke haksız cıksaydım da öncesinde transfer olsaydı.erden timur 31 ocak-5 subat arası yoğun görünüyor.fblilerin jesusa söveceği zamana bile baktım 2-3 hafta önce.sövmeye basladılar ama asıl yangını bekliyorum o konuda da.hakemle kurtardılar şimdlik

Bunun gibilerine iyi yapıyorlar.
Bize olunca atmış. Şimdi baktım fbye tek kelime yok. GSnin düşmanı GSliler başta. Yaptığınız şey objektiflik değil ne yazık ki. Burada da var öyle şeyler. Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururu çoğu yanlış anlıyor da neyse. Hiç tartışasım yok. Yine biri atlar, damlar....

Bir ara Jozwiak falan istiyorduk, o yavşak da böyle taraftarı sosyal medyadan trollemişti. Şimdi mls liginde sürünüyor.

Transfer de yine son günü bekleriz şampiyonluk için kesenin ağzını açılması lazım öyle uğur la gurayla felan olacak işler değil bunlar Fb ligin başından beridir destekleniyor pskolojik üstünlük rüzgar arkamizdayken iyi 2 oyuncuyla bitirmemiz lazım işi.

Ahmedovici cidden istiyorum bence kaliteli bir oyuncu yaşı genç 1-2 sezon parlasın 15-20 satılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım akıyor scout transferini şimdi yapıp parlatma şansımzı var.

Ölü zamanda gidip Cicaldau Morutan gibi adamları alıp ölü takımda verim almaya çalışmak hataydı takımın iskeleti yoktu bi kere.

Şimdi takımda omurga tamam genç olarak kimi koysak rüzgara kapılır parlar.Geçen sene yüzüne bakmayacağımız Berkan bile ritme kapıldı formunu buldu.Şu aşamada yapılan scout transferi gelir olarak bize her türlü dönüş yapacak atmosferde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt