Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hafta cok boş geçiyo.heycanlandıracak bi transfer haberi cıksın bari.

Şunları kafaya takıp cevap vermeye değmez. Sahanın dışına çıkarmaya çalışıyorlar bizi.

Koduğumun Sivas maçı dışında lehimize yapılmış tek bir hata yokken bunları konuşanlarla çıkıp program mı yapacağız?

Çok beklerler, klasik kendi avare taraftarlarını avutma çalışmaları...

Gelseydi nasıl olurdu acaba hep merak etmişimdir.

Bu olmayınca Sergeni almıştık galiba o sezon.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şunları kafaya takıp cevap vermeye değmez. Sahanın dışına çıkarmaya çalışıyorlar bizi.

Koduğumun Sivas maçı dışında lehimize yapılmış tek bir hata yokken bunları konuşanlarla çıkıp program mı yapacağız?

Çok beklerler, klasik kendi avare taraftarlarını avutma çalışmaları...
bence yanlıs düsünce tvye cıkmak dahada kaosa sebeb olur katılıyorum fakat mutlaka toplantıyla vs birşekilde yanı vermeliyiz

sessiz kalmak bize herzaman eksi olarak geri dönmüştür

Bundan bana da yapsana kolpacım
19295BD0-F596-4BF6-8DA6-580D092D410F.webp

Bu herifi hala niye konuşturuyoruz ya.
Kesinlikle masadan kalkmalıyız.
Gerekirse idare ederiz o bölgeyi.
Bu camiayı sevmiyorum!
Ve futbolcusunu isterse çok iyi olsun, istemiyorum. Caner'e tepki konulduğu gibi konulmalı hatta.

Şampiyonluğu olurda bikac hafta kala ilan edebilirsek,dilerim ulkenin en potansiyelli solbeki kadir subasi aslantepede frikikten sol ayagi ile sivasa ve rızaya koyar ve sivas kume duser

Mobeseye bile konuşan heriften futbolcu istiyoruz. Galatasaray'a bugün haksız bir saldırı varsa, sebebi bu adamdır. Bu krizi yaratana para kazandırmak ne derece doğru tartışılır. Güray mı Girayı ona baskı yapılsın, bu eksik kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt