- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Kalkmiyor diye soyleyip geziyor olm bi senin haberin yok herhal.adamınki hakkında nasıl bir bilgin var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalkmiyor diye soyleyip geziyor olm bi senin haberin yok herhal.adamınki hakkında nasıl bir bilgin var?
hee yok kanka ben duymadım. Yazık lan milletin içinde niye söylüyonKalkmiyor diye soyleyip geziyor olm bi senin haberin yok herhal.
Bundan bana da yapsana kolpacım
Gelseydi nasıl olurdu acaba hep merak etmişimdir.
Bu olmayınca Sergeni almıştık galiba o sezon.
Bana göre Hagiden büyük oyuncu linç yiyecek olabilirim ama kendisine ekstra bir hayranlığım var. Kutsal At Kuyruğu
Gelseydi nasıl olurdu acaba hep merak etmişimdir.
Bu olmayınca Sergeni almıştık galiba o sezon.
bence yanlıs düsünce tvye cıkmak dahada kaosa sebeb olur katılıyorum fakat mutlaka toplantıyla vs birşekilde yanı vermeliyizŞunları kafaya takıp cevap vermeye değmez. Sahanın dışına çıkarmaya çalışıyorlar bizi.
Koduğumun Sivas maçı dışında lehimize yapılmış tek bir hata yokken bunları konuşanlarla çıkıp program mı yapacağız?
Çok beklerler, klasik kendi avare taraftarlarını avutma çalışmaları...
Bundan bana da yapsana kolpacım
Yok artık.Bana göre Hagiden büyük oyuncu linç yiyecek olabilirim ama kendisine ekstra bir hayranlığım var. Kutsal At Kuyruğu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tmm ben de camia bazli tepki konmamali dedimSana sormadım.
Camia bazlı dedim.