Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images (1) (15).webp

Arkadaşlar şimdi eğri otup doğru konuşalım. Her postta bir şey yazıyorum. Çoğu cevap olarak ortaya atıyor ama aslında bana yani dediği, yazdığıma karşılık, sonra diyorsunuz ki bu kız kavgacı.

Allah aşkına bana yazan insanlar seviyeli ve laf sokmadan olunca kaçınızla durduk yere sataştım? Ben ya da hanginizin postuna uluorta yazıp kışkırttım. Bu bu sitede bir kez olan bir şey değil. Tartışmayı bilmiyor çoğunuz. Kendinizi hep haklı görüyorsunuz. Fikirlerime genelen çöp muammelesi yaptığınız yetmiyor, hakkımı ararken de susmamı bekliyorsunuz. Burada oturup düşünmesi gereken kişi ben değilim. Saygılar. Daha fazla uzatmak istemiyorum. O kişileri ben de engelledim zira. Daha da "arkadan" sallamış olmayayım! Kendime sizin aksinize bunu yakıştıramıyorum. Çok var sessize aldığım hesap ne onlar bana ne ben onlara etmiyoruzdur. Bu da özgür bir tercihimiz. Uyuşmak zorunda değiliz. Ben bana değil ama bana olup uluorta yazılan şeyleri sevmiyorum. Bu kadar basit.

Arkadaşlar şimdi eğri otup doğru konuşalım. Her postta bir şey yazıyorum. Çoğu cevap olarak ortaya atıyor ama aslında bana yani dediği, yazdığıma karşılık, sonra diyorsunuz ki bu kız kavgacı.

Allah aşkına bana yazan insanlar seviyeli ve laf sokmadan olunca kaçınızla durduk yere sataştım? Ben ya da hanginizin postuna uluorta yazıp kışkırttım. Bu bu sitede bir kez olan bir şey değil. Tartışmayı bilmiyor çoğunuz. Kendinizi hep haklı görüyorsunuz. Fikirlerime genelen çöp muammelesi yaptığınız yetmiyor, hakkımı ararken de susmamı bekliyorsunuz. Burada oturup düşünmesi gereken kişi ben değilim. Saygılar. Daha fazla uzatmak istemiyorum. O kişileri ben de engelledim zira. Daha da "arkadan" sallamış olmayayım! Kendime sizin aksinize bunu yakıştıramıyorum. Çok var sessize aldığım hesap ne onlar bana ne ben onlara etmiyoruzdur. Bu da özgür bir tercihimiz. Uyuşmak zorunda değiliz. Ben bana değil ama bana olup uluorta yazılan şeyleri sevmiyorum. Bu kadar basit.

bacim insan okuyacak bunu

mesajlarimizi kisa tutarsak daha isabetli hedefe gideriz

bu forumda irkcilikdan ceza aldim ya

dunyanin en humanist insanyim ben

viyanada okurken siyahi arkadaslarim vardi benim

kizarkadasimda oldu

bacim insan okuyacak bunu

mesajlarimizi kisa tutarsak daha isabetli hedefe gideriz

Boş ver okunmasın kardeşim. Herkes burada işine geldigi cümleyi cımbızla çekiyor zaten shgjjk
Rahatsız olanlar varsa kısaca engel atsın.
Çok normal, ben de yapıyorum dedim.
Bana uluorta değil saygı çerçevesinde yazarsanız güzel tartışabiliriz, bu da sizin tavrınıza bağlı aslında demek istedim.🤣

Gitmesi gerekenler için haberler görmek umuduyla giriyorum foruma; onlar gitse en az bir transferin hazır olduğunu tahmin ediyorum...

İncir çekirdeğini doldurmayacak hususlardan dolayı uzun paragraflar boyunca sataşma-cevaplarla karşılaşmak ise can sıkıcı. Lütfen ama...

bundan olmaz iste

zenci kardeslerimizinde kategorileri var

misal capuccino tenden iyi stoper cikar

mat siyahi ten var
parlak siyahi ten var
Hee beyazlara gelecek olursak

Bembeyaz tenli topçuları sevmem, bi rooney çıktı ordan

Esmer ten en iyi topçu çıkaran ten

Buğday tenden de iyi randıman alınıyor, os stoper falan iş görüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt