Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.116
- 59.871
- 3.473
Ali kocun karsisina SUCU REİS gonderilmelidir
1 tik fazlasi olmaz
1 tik fazlasi olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumlarını mantıklı buluyorum
Irkçılık yapma masontakma bacim sen bu kosovaliyi
türk bile degil
Mesela appiah siyahi teninden iyi os çıkıyorbundan olmaz iste
zenci kardeslerimizinde kategorileri var
misal capuccino tenden iyi stoper cikar
mat siyahi ten var
parlak siyahi ten var
Arkadaşlar şimdi eğri otup doğru konuşalım. Her postta bir şey yazıyorum. Çoğu cevap olarak ortaya atıyor ama aslında bana yani dediği, yazdığıma karşılık, sonra diyorsunuz ki bu kız kavgacı.
Allah aşkına bana yazan insanlar seviyeli ve laf sokmadan olunca kaçınızla durduk yere sataştım? Ben ya da hanginizin postuna uluorta yazıp kışkırttım. Bu bu sitede bir kez olan bir şey değil. Tartışmayı bilmiyor çoğunuz. Kendinizi hep haklı görüyorsunuz. Fikirlerime genelen çöp muammelesi yaptığınız yetmiyor, hakkımı ararken de susmamı bekliyorsunuz. Burada oturup düşünmesi gereken kişi ben değilim. Saygılar. Daha fazla uzatmak istemiyorum. O kişileri ben de engelledim zira. Daha da "arkadan" sallamış olmayayım! Kendime sizin aksinize bunu yakıştıramıyorum. Çok var sessize aldığım hesap ne onlar bana ne ben onlara etmiyoruzdur. Bu da özgür bir tercihimiz. Uyuşmak zorunda değiliz. Ben bana değil ama bana olup uluorta yazılan şeyleri sevmiyorum. Bu kadar basit.
bacim insan okuyacak bunu
mesajlarimizi kisa tutarsak daha isabetli hedefe gideriz
Bu irkcilik degil tespit sadece zenci forvetler on liberolar kanatlar gelsin sirtimizda tasiyalimbu forumda irkcilikdan ceza aldim ya
dunyanin en humanist insanyim ben
viyanada okurken siyahi arkadaslarim vardi benim
kizarkadasimda oldu
@Mustafa Alp Motz @Vasfi Vural Kaos sever 2li konuda olan kavgayı bu şekil takip ediyo yav
Ekli dosyayı görüntüle 189000
Bu irkcilik degil tespit sadece zenci forvetler on liberolar kanatlar gelsin sirtimizda tasiyalim
Ama stoper ve kalede ı-ıh
Hee beyazlara gelecek olursakbundan olmaz iste
zenci kardeslerimizinde kategorileri var
misal capuccino tenden iyi stoper cikar
mat siyahi ten var
parlak siyahi ten var
Hee beyazlara gelecek olursak
Bembeyaz tenli topçuları sevmem, bi rooney çıktı ordan
Esmer ten en iyi topçu çıkaran ten
Buğday tenden de iyi randıman alınıyor, os stoper falan iş görüyorlar