Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim değil sadece bizim topçularda da iş yok.Hicbir şeye itiraz etmiyorlar.Bugun sivas-Kayseri maçında mesela sivasli oyuncular rehin aldı resmen hakemi
Evet yahu. Fb maçında icardiye atılan yumrukta bile bir kişi itiraz etmedi. Herkes norveçli gibi takılıyor sahada

Sansimiza Istanbulspor ve Karagümrük maclari hafta icine denk geldi. 2.Istanbulspor ve ic sahadaki Hatay maci da hafta ici oynanacak gibi duruyor. Sivas'i bu hafta ici deplasmanda yenersek sonrasinda Avrupa deplasmanindan dönüste ligde deplasmana gitme durumu da yüksek ihtimalle olmayacak. Gecen sene Basaksehir deplasmanina cikmadan önce onlar Giresun'a fark basip bize puan farki yapip baski altinda puan kaybetmemizi bekliyorlardi. Ortam yine ayni. Sivas kritik.
bu lıge ne zmn ara verılecek

azması normal değil mi, ödülünü bekleyen kuçukuçular.
Bunları kupa maçında boykot edeceksin.
Yorumcusu futbolcumuza 5 para etmez der taraftarı lince yönlendirir. Her hafta hayali olaylar. Her transfer dönemi götten sallama transfer haberi kesin bitti muhabbeti.
Yönetim bunları ip gibi dizdirecek abi gerekiyorsa yayıncı kuruluşu 2 dakika boykot ediyoruz diyecek.
Bu her ikisi için geçerli.

Rafa Silva imkansiz degil, listemizde yer aliyordur büyük ihtimal 6 ay kontrati kaldi, benfica degil direkt bu herif ile pazarlik yapabiliriz bence denemek lazim imza parasi felan gelir

Bizde metin öztürk gibi sevgi pıtırcığı yöneticiler olduktan sonra böyle söylemlere çok rastlarız bize ünal Aysal, ali dürüst gibi adamlar lazım ki içlerinden geçsin

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rafa silva nin maasi neymis benfica da bilen var mi

Reha kapsal delirmiş bugün. Son yılların en fbsiyiz diyor muhtemelen kendi kendine ama hala formsuz gsyi puanla geçemiyoruz.

Yönetim artık uyuma!! Erden başkan veya dursun çıkaın her maç sonu konuşsun demiyoruz. Altaylı gibi lafı gediğine koyacak biri lazım yönetime. Ali mi olur veli mi olur bilmem ama ağzı laf yapan biri şart

Ulan orman çocuğu hakemlik ne var bu maçta bit herif. fb nin haksız aldığı gümrük maçından sonra niye konuşmadın. Dediği pozisyonda da tetenin beline diz koydu adam ve hakem çoğu takdir hakkını konyadan yana kullandı

Henderson yaşlı maşlı ama çok klas ya

Ben isterdim #şahsen

Zaha da yalnızlıktan kurtulurdu

Bugün a spor hakkında açıklama yapılmayacaksa ayıptır. Adamlar açık açık gs hakem olmasa alamazdı dediler hep bir ağızdan. Bugün susarsan yarın daha beterini yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt