- 20 Mayıs 2011
- 23.096
- 10.125
- 1.873
Orası öyle Zahanın İcardi yokken maçı götüren oyuncu olması lazımdı ama anladığım kadarıyla gerçekten takımda sevilmiyor. Zaha’nın verkaç yaptığı bir durum bile olmadı maçta.Zahadan ıyı oynadı ama bugun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle Zahanın İcardi yokken maçı götüren oyuncu olması lazımdı ama anladığım kadarıyla gerçekten takımda sevilmiyor. Zaha’nın verkaç yaptığı bir durum bile olmadı maçta.Zahadan ıyı oynadı ama bugun
önündekı topu tutamıyor dengede problem var zahadaOrası öyle Zahanın İcardi yokken maçı götüren oyuncu olması lazımdı ama anladığım kadarıyla gerçekten takımda sevilmiyor. Zaha’nın verkaç yaptığı bir durum bile olmadı maçta.
Yani oyuna dahil olduğu Kopenhag maçı ve Ads maçındaki resitalini ne Ziyechten aldık Keremden ne Zahadan. Üçü de zaman zaman etkili işler yaptılar ama hiçbiri Ads maçı gibi komple maçın tamamında bulunduğu kanadı forse edemedi maalesef.Tete için şu maç kadro bu kadar eksikken ben de yedek kalıp 70 lerde oyuna girsem çok kendimi veremezdim maça 23 yaşındayken. Kaana verdiği pas çok saçmaydı ama Kerem’e verdiği pas iyiydi.
Bu sene sağ taraftaki 51 oyuncu arasında oyuna dahil olduğunda elle tutulur en net performası veren kanadı hareketlendiren Teteydi tüm saçmalamalarına rağmen ama istikrarlı forma alamıyor maalesef.
yabancı sınırı problemımız yok kı ondan oynamıyor okan koyuyor dıye oynuyorYabancı sınırı olmasa Kerem’i bir kaç maç kulübeye çekebilsek hem takım adına hem Kerem adına çok daha iyi olacak.
Icardi'ye top gelmiyor diye kızılıyordu bugünde net ortaya çıktı sorun arkasındaki oyuncularda çok fazla bencillik var.
Bu maç özelinde söylemedim sezon genelinde olarak söylüyorum. Bu adam kötü de oynasa yedeğe çekemiyordun Barış solbekte Kerem Demirbay 8’te yükselene kadar. Sezon başında sahaya patır patır bıraktığında çekemedik yedeğe psikolojik olarak daha da kötü hale geldi.yabancı sınırı problemımız yok kı ondan oynamıyor okan koyuyor dıye oynuyor
Topu ceza alanında alan kimse direk sonuç almak istiyor ama bazen çok daha müsait olan oyuncular oluyor vurmak yerine bazen topa basmak önemli oluyor işi biraz şova dökmek lazım daha çok asist odağını ön plana çıkarırsak gol sorunu çözebiliriz.Bu arada Umut Işık’ı tebrik ediyorum Halil başlığında yazmış harfiyen katılıyorum. Sene başından beri bomboş kale ağzındaki adama pas vermek yerine bu maç Kerem ve Mertens’in Halil bomboşken kaleye abanmaları ya da Tete’nin İcardi bomboşken kaleci çalımlaması gibi saçmalıkları yüzünden kaç tane maçı kopartmadık.
Sadece bu sezondan aklıma bin tane pozisyon geliyor Keremin ilk Manu maçında 3’e 2’de yay dışından vurması Angelinonun Bjk maçında orta’da 2 kişi boşken şut çekmesi. İlk Kopenhag maçıTopu ceza alanında alan kimse direk sonuç almak istiyor ama bazen çok daha müsait olan oyuncular oluyor vurmak yerine bazen topa basmak önemli oluyor işi biraz şova dökmek lazım daha çok asist odağını ön plana çıkarırsak gol sorunu çözebiliriz.
Benim aklıma çok daha fazlası geliyor en az 10 pozisyon hatırlıyorum bunlardan biri Kerem'in Bayern maçında Kim'in yanından sıyrılıp karşı karşıya kaldığı pozisyonda merkeze çevirse bomboş kaleye gol attıracaktı.Sadece bu sezondan aklıma bin tane pozisyon geliyor Keremin ilk Manu maçında 3’e 2’de yay dışından vurması Angelinonun Bjk maçında orta’da 2 kişi boşken şut çekmesi. İlk Kopenhag maçı
Adamların genel yayın yönetmeni fb li. Reha kapsal zaten onların elemanı, ermanı da sezon bası yanlarına çekmişler. Çok tehlikeli bir organizasyonFener a sporu boykot etmeye başladı haliyle kanal yönetimi ayar çekmiş herkese ,biz yapmıyoruz böyle şeyleri ama çok etkili yontemler
Adamlar öyle bir algı kuruyorlar ki bizimkiler sadece izliyor
Bizim izlemememiz birşeyi değiştirmiyor ki herifler kitleleri algılarıyla yönlendiriyor.Aspor izleyecek kadar ne yaşadınız.
Kaliteli yerli oyuncuya her zaman ihtiyac vardir ama hoca yerlilerden iyi verim aliyor 2 senedir. Bunu gözardi etmemek lazim.Yerliden yana çok bir problemimiz yok yav tamamen çok saçama bir planlama ve korku hakim.
Abi bu maç değil öbür maç değil hangi maç özelinde konuşalım ki. Ligde toplasan zaten 2 takım var gerisi birbirinin aynısı zaten.
Birine karşı oynatamadın diğerine karşı oynatamadın zor değil 3. yerliyi bulmak. Yabancıları doğru konumlandırdıktan sonra zaten abdül,barış,kaan,demirbay yer yer kazımı oynatabiliyorsun.
Halili oynatmıyoruz korkuyoruz. 10 dakikalığına farklı bir oyumcuyu oynatamıyoruz.
Sorun yerliyse defansı 3leyip sabitle o halde. abdül topla gidince kaptırınca 5e 1 kalmayız hani.
Maç içinde zaten bizim bekler kanat gibi oynuyorlar takım oyun planını 3lü stoper oyununun kanatları gibi oynuyoruz.
3-5-2 /3-4-3 oyna bari eldeki oyunculardan farklı bir verim alırsın.
Kerem okey seviyorum da bu çocuğu bu maç ameliyat oldu vs bahanesiyle çıkarabilirdin erkenden. Bile isteye oyuncuları taraftarın önüne atıyoruz gbime geliyor artık.