- 23 Temmuz 2011
- 75.517
- 51.046
- 4.693
Bugun ki mactan sonra hala bu ayaksız düşük oyun zekalı adamı savunman inanilir gibi degilyabancı sınırı problemımız yok kı ondan oynamıyor okan koyuyor dıye oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun ki mactan sonra hala bu ayaksız düşük oyun zekalı adamı savunman inanilir gibi degilyabancı sınırı problemımız yok kı ondan oynamıyor okan koyuyor dıye oynuyor
savunuyor gıbımı yazmısım?Bugun ki mactan sonra hala bu ayaksız düşük oyun zekalı adamı savunman inanilir gibi degil
Taraftar olarak bir dal alıyoruz gibi. sezon başında da aynı muhabbet vardı.Kaliteli yerli oyuncuya her zaman ihtiyac vardir ama hoca yerlilerden iyi verim aliyor 2 senedir. Bunu gözardi etmemek lazim.
Abdülkerim
Kaan
Demirbay
Aktürkoglu
Baris
Bunlara ilaveten kaleye Günay'i koysan o da rahat maclar cikarir. Eyüp kestigi bir ortayla golü attirdi. Daha o gelecek. 3.yerliyi bulmakta zorlanmiyoruz, her hafta bir ton eksik oluyor.
Espirito Santo zamanında sol bekteydi (manyak bi oyun diyemem santonun taktiği saç baş yoldururdu). Conte sağolsun inadım inat ardım iki kanat mentalinde geldiği için gelir gelmez 3-4-3'e döndü. Davies'i sol stopere çekip Regulion ile Sessegnon'u dönüşümlü kullanmaya başladı ama Regulion bana göre kanat bek noktasına ısınamadı pek. Zaten 2022'nin sonlarına doğru da sakatlık sıkıntısına girdi bi daha da adını duyamadım adam akıllı.Ulan bu Regülon kovid zamanı ne top oynuyordu be
Manyak adamdı
Sonra Conte gelince üçlü oynuyor diye yapamadı dediler
E sonrasında ne oldu abi bu adama
@Berk Can biraz aydınlat bizi
Müzmin midir, fiziken mental açıdan bitik midir, ne oldu
Çekmek yasak
hangisi o bakalımhaber global sabah haberlerindeki kıza taktım
Kim o isim verhaber global sabah haberlerindeki kıza taktım
Yabancı sınırı 12 olacak. Takımlar sahada istedikleri kadar yabancı oyuncu oynatabilecekler.
30 kişilik takım kadroları 26 kişiye düşürülecek.
Takımlar 26 kişilik kadrolarına ek olarak 21 yaş altı +3 oyuncu daha ekleyebilecekler.
Süper Lig için düşünülen play-off sistemi ise askıya alındı.takimlar yabancılar icin yeni kontratlar yapti bi anda 12’ye nasıl düsebiliyor yaw
2-3 sene önceden duyurup geçmen lazım. Hadi yabancı sınırını kaldırsan kimseye zararı yok da yabancı topcularınızı seneye azaltın demek maddi kayba yol acar
sol bek, 2 orta saha, 1 forv, 1 wonderkiddd ve 1 fırsat trasnferi daha açıklanmadı mı