Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli yerli oyuncuya her zaman ihtiyac vardir ama hoca yerlilerden iyi verim aliyor 2 senedir. Bunu gözardi etmemek lazim.

Abdülkerim
Kaan
Demirbay
Aktürkoglu
Baris

Bunlara ilaveten kaleye Günay'i koysan o da rahat maclar cikarir. Eyüp kestigi bir ortayla golü attirdi. Daha o gelecek. 3.yerliyi bulmakta zorlanmiyoruz, her hafta bir ton eksik oluyor.
Taraftar olarak bir dal alıyoruz gibi. sezon başında da aynı muhabbet vardı.
Ligde mbappeler, camavingalar oynamıyor yahu şu korkaklığı atlatsak aslında iyi olacak da biz kendi kendimize tripleniyoruz gibi.

Ulan bu Regülon kovid zamanı ne top oynuyordu be

Manyak adamdı

Sonra Conte gelince üçlü oynuyor diye yapamadı dediler

E sonrasında ne oldu abi bu adama

@Berk Can biraz aydınlat bizi

Müzmin midir, fiziken mental açıdan bitik midir, ne oldu
Espirito Santo zamanında sol bekteydi (manyak bi oyun diyemem santonun taktiği saç baş yoldururdu). Conte sağolsun inadım inat ardım iki kanat mentalinde geldiği için gelir gelmez 3-4-3'e döndü. Davies'i sol stopere çekip Regulion ile Sessegnon'u dönüşümlü kullanmaya başladı ama Regulion bana göre kanat bek noktasına ısınamadı pek. Zaten 2022'nin sonlarına doğru da sakatlık sıkıntısına girdi bi daha da adını duyamadım adam akıllı.

GDP82biWAAAp8Sr

Limitimiz ne durumda? Bonservisi ile oyuncu alabiliyormuyuz? Yoksa sirf kiralik oyuncu mu getirebiliriz?

Rıdvan Dilmen, Süper Lig için önümüzdeki sezonun detaylarını açıkladı.

Yabancı sınırı 12 olacak. Takımlar sahada istedikleri kadar yabancı oyuncu oynatabilecekler.

30 kişilik takım kadroları 26 kişiye düşürülecek.

Takımlar 26 kişilik kadrolarına ek olarak 21 yaş altı +3 oyuncu daha ekleyebilecekler.

Süper Lig için düşünülen play-off sistemi ise askıya alındı.

Şöyle bir şey vardı sabah Twitter da..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sol bek, 2 orta saha, 1 forv, 1 wonderkiddd ve 1 fırsat trasnferi daha açıklanmadı mı

takimlar yabancılar icin yeni kontratlar yapti bi anda 12’ye nasıl düsebiliyor yaw

2-3 sene önceden duyurup geçmen lazım. Hadi yabancı sınırını kaldırsan kimseye zararı yok da yabancı topcularınızı seneye azaltın demek maddi kayba yol acar

takimlar yabancılar icin yeni kontratlar yapti bi anda 12’ye nasıl düsebiliyor yaw

2-3 sene önceden duyurup geçmen lazım. Hadi yabancı sınırını kaldırsan kimseye zararı yok da yabancı topcularınızı seneye azaltın demek maddi kayba yol acar

🚓🏍️🦼🚂

Ndombele ve zahayı tutalım ikiside gayet iyiydi dün Zaha takımla biraz daha uyum sağlamaya başlamış gibi gördüm dahada iyi olucak ama Allah için Kerem oynamasın takımı bozan Kerem satın şu adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt