Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her şeyine tamamım Kerem'in ama şeytan taşlar gibi topları dikmesi rahatsız etmeye başladı.

Beni de her mac olur olmadik yerlerde 2 metre yanindaki adama pas veremeyip herkesi topu geri almak icin ekstra kosmak zorunda birakmasi sinirlendiriyor. 1 olur 2 olur da her mac defalarca ayni seyi yapmazsin.

Beni de her mac olur olmadik yerlerde 2 metre yanindaki adama pas veremeyip herkesi topu geri almak icin ekstra kosmak zorunda birakmasi sinirlendiriyor. 1 olur 2 olur da her mac defalarca ayni seyi yapmazsin.
Dikine oynamadığı için bizim diğerleri Kerem yapmaya çalışıyor onu. İyi yapıyor ya da kötü ama deneyen az

Sol bek işi askıya alınabilir fener maçı ve dünkü maçın en iyisi net Barış Alperdi..Gerçi Abdülkerim 2 gol attı on plana çıktı da oyun içinde bence maçın yildiziydi

4 hımbıl hücumcunun götünü toplayacak doğru yapı henüz icat edilmedi
Hiçbiri hımbıl değil rtaş mesele bu oyuncuları hazırlama meselesi

Ha dersen ki hepsi bir iki seneye fizik olarak çöküşe geçer doğru planlama değil işte ona bir şey demem

Hiçbiri hımbıl değil rtaş mesele bu oyuncuları hazırlama meselesi

Ha dersen ki hepsi bir iki seneye fizik olarak çöküşe geçer doğru planlama değil işte ona bir şey demem

1-2 seneye gerek yok zani zaten statik,ikardi koşmayı geçtim yürümüyo bile artık ,premier ligin sprint rekortmeni zaha belini döndüremiyo,neymarda ayı gibi oldu ki 1-2 senedir psgde bile top ayağıma gelirse pas atarım millet koşsun kafasında oynuyodu şimdi hepten saldı arabistanda

Fifa pes hariç iş yapma olasılığı yok bu kadroların

Yani senin gibi futbolu takip eden birinin şu hataya düşmesinede şaşırdım doğrusu trollemediysen

Icardi +
Sanchez +
Demirbay +
Kaan +
Zaha +
Günay +
Bakambu +
Eyüp ⌛
Tete ⌛
Ziyech ⌛
Ndombele ⌛

Angelino -
Halil (zaten beklenti yoktu)

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Spinazzola
Torreira
Ndombele Demirbay
Zaha Icardi Aktürkoğlu

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GDRhqn4XUAAujFZ
Gel ula

İkinci yarı hiç transfer yapamazsak bile;

Zaha, Ziyech, İcardi'den tam verip alabilirsek ve Kerem kaçırdıklarının 3'te 1'ini dahi atar hale gelirse her maçımız en az 3 farklı biter.

Bunlar olmazsa 1-0'lar ile sınırda devam ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt