Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan fenerin eli yüzü düzgün hocası olan oynayacağı bir Antep var onda da sumudica hastanelik olmuş.Anasini satayım ilginç şeyler oluyor bu sezon

maden bulduk gömü bulduk bence bu Eyüp fena bişey çıkacak o açtıği köşe vuruşu rastlantı değil manyak ayak var çocukta Sneijder hatırlattı biran bana çok güzel yön verdi topa

Ligde takimin en cok gol atan 4.oyuncusu Abdülkerim.

Icardi 12
Zaha 6
Kerem 5
Abdülkerim 3
Mertens 2
Ziyech 2
Bakambu 1
Boey 1
Oliveira 1
Sanchez 1

Henüz golü olmayanlar:

Kaan
Demirbay
Baris
Torreira
Nelsson
Halil
Tete
Ndombele

Transfer yaparken bu sayilari göz önünde bulundurmak lazim. Orta saha oynayan 5 adamdan toplam 1 gollük katki (rakibe carpip giren top - Rize/Oliveira).

Icardi 12
Zaha 6
Kerem 5
Abdülkerim 3
Mertens 2
Ziyech 2
Bakambu 1
Boey 1
Oliveira 1
Sanchez 1

Henüz golü olmayanlar:

Kaan
Demirbay
Baris
Torreira
Nelsson
Halil
Tete
Ndombele

Transfer yaparken bu sayilari göz önünde bulundurmak lazim. Orta saha oynayan 5 adamdan toplam 1 gollük katki (rakibe carpip giren top - Rize/Oliveira).
Rezalet bi tablo bu yaw. Skor katkisinin bu kdr dusuk olmamasi lzm

Butun yuk kralin uzerinde

Icardi 12
Zaha 6
Kerem 5
Abdülkerim 3
Mertens 2
Ziyech 2
Bakambu 1
Boey 1
Oliveira 1
Sanchez 1

Henüz golü olmayanlar:

Kaan
Demirbay
Baris
Torreira
Nelsson
Halil
Tete
Ndombele

Stoperlerin golcüsü genelde şampiyon yapar özellikle zorlu maçlarda kilidi açabiliyorsa şampiyonluk alametleridir.

Sol bek tempolu olmali diyorum kendi kendime ama iki bek tempolu oluncada zeka sorunu cikiyo ortaya Angel tam aradigimiz adamdi ama bizde tutmadi ya

Geçmişten biraz ;

Kamerun 2010 DK kadrosu
1704719710510.webp

Dikkatimi çekti de yazın Ramos abi ya kesin alalım stoperlerin Ronaldosu verelim 8 m euro diyenler şimdi gelip oyunculara niye yüksek maaş verdik falan diyorlar.

Taraftarı neki futbolundan bir halt olsun.

Ramoslu Sevilla’nın ŞLde sonuncu olması da cabası.
Haklisin admirim ama bunlari ben yazinca 6 ay ban yiyorum olmuyor

Adana Demirspor eldeki oyuncularıda çıkarmaya devam ediyor 2. yarı Adana deplasmanı rahat geçecek gibi gözüküyor.

Şuan 8 numara ve solbekten bile daha elzem hale geldi skorer ve kreatif bir 10 numara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt