Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhalde Berkani geri cagrip bu sezon orta saha rotasyonu böyle kalsin dediler, sezon sonu ndombele sut, yeni os transfer yapariz

berkan italyadan daha güçlü döner ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz ama son 30 dakika müthiş işler yapabilir en azından ortasahada son 30 dakika koşan birini görürüz

anladığım kadarı ile kimse gitmek istemiyor takımdan

boş kontenjan yok apartopar berkoyu geri getirdiysek

bi solbek bi 10 no alıp kapatırız

rıdvan
kamada

ben bi sürpriz ayrılık bekliyorum sanchez mesela

Bu arada nasil yapacagiz bilmiyorum ama Sergio‘yu sutlamamiz lazim.

Bu saatten sonra kendisinden faydalanmak zor ve kapi gibi sözlesmesi var. Bir yere itelemek lazim.

Bu duruma en çok Boey + Torreira sevinmiştir adamların canları çıkıyordu en azından nefes aldıracak biri geliyor yönetimden tam istediğim tarz hamle gözümüzde yıldız yok takım oyuncusu olsun yeter en azından bildiğimiz bir adam Kaan'ın yaptıkları ortada Barış'ın yaptıkları ortada geçen sene Berkan'da böyleydi gayet güzel hamle.

berkan italyadan daha güçlü döner ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz ama son 30 dakika müthiş işler yapabilir en azından ortasahada son 30 dakika koşan birini görürüz

anladığım kadarı ile kimse gitmek istemiyor takımdan

boş kontenjan yok apartopar berkoyu geri getirdiysek

bi solbek bi 10 no alıp kapatırız

rıdvan
kamada

ben bi sürpriz ayrılık bekliyorum sanchez mesela

Ridvan kamada mi, ikiside bizi tatmin etmez

Pendiği istanbulsporu 8 ve 10 numaramız olmadığı için mi rahat yenemiyoruz yapma yahu

Rekor kırmanın sebebi ligin aşırı dandik olması 2 moruk yıldızla arap ismail bile 30da 30 yaptı

Bu mesajı kaydediyorum 8 ve 10 geldikten sonra city real karışımı bişey oynamazsak alıntılarım,oynarsak da alıntılayıp hakkını teslim edicem
2 transferle hemen city seviyesine mi geleceğiz. Dediğim 2 mevkiye torreira sanchez seviyesine yakın topçular alınırsa takım seviye atlar. Bizim derbilerde bayern manu gibi takımlara karşı iyi oynayıp istanbulspor konya gibi takımlara zorlanmamızın sebebi 8 ve 10 numarasızlıktan dolayı set oyununu kuvvetli oynayamamamız. Topu ilerde yeterince tutup kaliteli pas yapman lazımki bu kapanan takımları açabilesin. Kaliteli 10 numara ve 8 numara olmayınca iyi seviyede yapamıyoruz onu

Çok tutar. Metro+metrobüs+tabanvay kafi

..
e958216e07f335ff401261f7964f90b4.jpg

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Tavares
Torreira - Demirbay
Kerem - ??? - Zaha
Icardi

Günay
Barış - Nelsson - Kaan - Berkay Yılmaz
Berkan - Ndombele
Tete - Mertens - Halil
Bakambu​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt