- 20 Ağustos 2009
- 18.365
- 24.203
- 2.973
Gelsin ya takımda geçen seneye göre bir kopukluk hissediyorum Berkan toparlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merkez orta saha yerine 10 numara daha önemli Torreira-Berkan dahi yaparsın ama 10 numara olmazsa olmaz.
Bence 1 yabanci daha gelir sergio dondurulur. Bide solbek gelir kapatırız gibiHerhalde Berkani geri cagrip bu sezon orta saha rotasyonu böyle kalsin dediler, sezon sonu ndombele sut, yeni os transfer yapariz
Devrim torreirayi yolmaya calisinca torreira yol vermiş helal olsun
Devrim torreirayi yolmaya calisinca torreira yol vermiş helal olsun
berkan italyadan daha güçlü döner ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz ama son 30 dakika müthiş işler yapabilir en azından ortasahada son 30 dakika koşan birini görürüz
anladığım kadarı ile kimse gitmek istemiyor takımdan
boş kontenjan yok apartopar berkoyu geri getirdiysek
bi solbek bi 10 no alıp kapatırız
rıdvan
kamada
ben bi sürpriz ayrılık bekliyorum sanchez mesela
Çok tutar. Metro+metrobüs+tabanvay kafidöbüa yi da taksiye bindirelim florya ya davet edelim
2 transferle hemen city seviyesine mi geleceğiz. Dediğim 2 mevkiye torreira sanchez seviyesine yakın topçular alınırsa takım seviye atlar. Bizim derbilerde bayern manu gibi takımlara karşı iyi oynayıp istanbulspor konya gibi takımlara zorlanmamızın sebebi 8 ve 10 numarasızlıktan dolayı set oyununu kuvvetli oynayamamamız. Topu ilerde yeterince tutup kaliteli pas yapman lazımki bu kapanan takımları açabilesin. Kaliteli 10 numara ve 8 numara olmayınca iyi seviyede yapamıyoruz onuPendiği istanbulsporu 8 ve 10 numaramız olmadığı için mi rahat yenemiyoruz yapma yahu
Rekor kırmanın sebebi ligin aşırı dandik olması 2 moruk yıldızla arap ismail bile 30da 30 yaptı
Bu mesajı kaydediyorum 8 ve 10 geldikten sonra city real karışımı bişey oynamazsak alıntılarım,oynarsak da alıntılayıp hakkını teslim edicem
Reis Saati çıkarken geri almışSadece saat 12m TL yapmıyor mu ya? Nasil habercilik bunlar