Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanat önerim: Zaha

Zira ben Zahayı sağ kanatta çok beğeniyordum eplde
Zaten olması gereken böyle bir şey Kerem'i sol kanat oynatıp Zaha'yı yedek tutmak ya da Zaha'yı oynatıp Kerem'i 10'a atmakta kötü tercih oluyor en ideali sağ çizgi oyuncusu olarak oynaması ama enerjisi yeter mi bilemiyorum umarım yapabilir.

Aslında Kerem'i niye hiç sağ kanat oynatmıyoruz Fatih hoca zamanı Göztepe maçı yanlış hatırlamıyorsam sağ kanat oynamıştı.

Kulüp resmi açıklama yapmadan mevcut haberlere prim vermeye gerek yok.

Gerek maaş gerek Ziyech konusu. Haluk’unki oyuncuyu zan altında bırakmak olmuş, Kopenhagle Fener maçına niye çıktı o zaman naptı Dursun Özbek de onlara çıktı diğerlerine çıkmadı.

Sağ kanat önerim: Zaha

Zira ben Zahayı sağ kanatta çok beğeniyordum eplde
Reyis zaha sol tarafta bile doğru düzgün gidemiyor beke üstünlük kuramıyor sağdan dikine nasıl gidecek.Yillar önce oynuyordu orda ama tren gibi gidiyordu hızıyla ordan yine ice doğru atıyordu kendini.Simdi bu temposuyla orda hiç sanmam oynayabilecegini.

Acil ihtiyaç değil de fırsat olarak söylemiştim Adana Demirspor'un durumu baya kötü çölde susuz kalmışlar ufak bir su bulsalar bile kabul ederler. Şu an 27 puanları var ama mevcut durumda ötürü ligde kalabilirler bile diyemiyorum ligin 2. yarısı fena dağılabilirler.

Yunus Akgün sene sonu dönecekse katılıyorum gerek yok.
Onların durumu kötüden ziyade Sancak bütçeyi kesmiş. Bir şeyin duyumunu almış ya da bir şey olmuş ama belli.

Yusuf Sarı’yı da 5-6 altına bırakacaklarını sanmıyorum. Giden oyuncular genelde maaşı yüksek adamlardı, ellerinde yüksek maaşlı pek kimse kalmadı.

Onların durumu kötüden ziyade Sancak bütçeyi kesmiş. Bir şeyin duyumunu almış ya da bir şey olmuş ama belli.

Yusuf Sarı’yı da 5-6 altına bırakacaklarını sanmıyorum. Giden oyuncular genelde maaşı yüksek adamlardı, ellerinde yüksek maaşlı pek kimse kalmadı.
Geçen sene Adana Demirspor baya zarar etmiş Murat Sancak cebinden 600 m TL'ye yakın para vermiş kendisi bizzat söylemişti bu sene üstüne daha fazla transfer yapıp yine aynı şekilde bi 600 m TL'lik daha olmuş olabilir. Lig geliri zaten 90-100 m TL, Avrupa'da yok, Mağazıcılık geliri çok düşük, Stadyum loca ve kombineler full değil böyle olunca sürdürebilir yapı olması zaten imkansızdı.

Kadroları fena dağıldı derbi öncesi son Adana Demirspor - Antalyaspor maçını seyretmiştim iç sahada 30'a yakın şut yediler nasıl toparlar hiçbir fikrim yok. O maç kazandılar ama ligin kalanında İstanbulspor'a karşı bile zorlanabilirler.

Yusuf Sarı'ya Avrupa'dan 5 m euro gelse net verirler ama veren çıkar mı emin değilim.

sol beke 6 aylık geçici birini mi alırız yoksa bonservise yatırım mı yaparız?

Şahsen zaha da performans ziyech içinde karakter(haberler doğruysa) anlamında yanıldım. İkisini de severim ama böyle devam edeceklerse yolları açık olsun...

Zaniolo ve Berkan dönsün. Bir garanti sol bek bir sağ bek yedeği ile sezona devam edelim.

Ciddi soruyorum, Galatasaray da maaşların günü gününe ödendiği bir sezon / yönetim oldu mu ? Ya da en son ne zaman oldu

Büyük maçlarda açın izleyin Yusuf sarıyı tümünde siciyor 5 krs verilmez..
Şu takıma 1 sağlam orta saha alınsın yeter sol bek Barış Alper olsun yabancı gelse hem bütçe ylm hem sınıra takilacagiz yerli desen alternatif yok
.

Öyle bi yaz geçirdik ki dönem sonu hepimiz havalara uçuyoduk ama fena patladık

Burda erdenin suçu yok ikardiyle davinson dışında para harcamadan zaha ziyech tete bakambu halil birkaç genç günay angelino ndombele falan getirdi şu operasyonu en kral sportif direktörler güçlerini birleştirse yapamazdı

Okanın ne oynatacağını bilmemesi,karar verdiği oyuna da oyuncuların uymaması erden timuru suçlu yapmaz adam daha ne yapacak fm gibi kadro kurup vermiş eline

Öyle bi yaz geçirdik ki dönem sonu hepimiz havalara uçuyoduk ama fena patladık

Burda erdenin suçu yok ikardiyle davinson dışında para harcamadan zaha ziyech tete bakambu halil birkaç genç günay angelino ndombele falan getirdi şu operasyonu en kral sportif direktörler güçlerini birleştirse yapamazdı

Okanın ne oynatacağını bilmemesi,karar verdiği oyuna da oyuncuların uymaması erden timuru suçlu yapmaz adam daha ne yapacak fm gibi kadro kurup vermiş eline
Katılıyorum, taraftarın da öz eleştiri yapması gereken , ders çıkarması gereken bir transfer sezonu oldu.

1- İsmi ne olursa olsun yüksek profilli diye sakat ya da sakatligi yeni atlatmış , nuksetme ihtimali olan topçu istenmemeli

2- bosvervisi yok diye maaşlar bol keseden verin gelsin denmemeli

3- Vecino gibi sırf isimsiz diye sosyal medyadan yangın yapılmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt