- 1 Ağustos 2009
- 44.974
- 43.603
- 4.198
Sağ kanat önerim: Zaha
Zira ben Zahayı sağ kanatta çok beğeniyordum eplde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav biliyorum. Ben 35 yasindayim, kendimi bildim bileli kulup batiyorBizde ödemelere hep geç oldu zaten. Ziyech'e bakma sen onların hepsi arıza zaten
Zaten olması gereken böyle bir şey Kerem'i sol kanat oynatıp Zaha'yı yedek tutmak ya da Zaha'yı oynatıp Kerem'i 10'a atmakta kötü tercih oluyor en ideali sağ çizgi oyuncusu olarak oynaması ama enerjisi yeter mi bilemiyorum umarım yapabilir.Sağ kanat önerim: Zaha
Benim malimi bana mi satmağa calisiyorsun haa?Sağ kanat önerim: Zaha
Tamam o zaman transferle de bi ilgsi olmadığını biliyorsun zaten. Bizim kulüplerin nakit akışı hep gecikmeliYav biliyorum. Ben 35 yasindayim, kendimi bildim bileli kulup batiyor
Reyis zaha sol tarafta bile doğru düzgün gidemiyor beke üstünlük kuramıyor sağdan dikine nasıl gidecek.Yillar önce oynuyordu orda ama tren gibi gidiyordu hızıyla ordan yine ice doğru atıyordu kendini.Simdi bu temposuyla orda hiç sanmam oynayabilecegini.Sağ kanat önerim: Zaha
Ulan 2dk troll yapalim dedik kimse anlamadi iyi mi. Tamam kardesim hemen saralim abime 1 sol bek 2 orta saha. Var mi baska bir isteğin?Tamam o zaman transferle de bi ilgsi olmadığını biliyorsun zaten. Bizim kulüplerin nakit akışı hep gecikmeli
Onların durumu kötüden ziyade Sancak bütçeyi kesmiş. Bir şeyin duyumunu almış ya da bir şey olmuş ama belli.Acil ihtiyaç değil de fırsat olarak söylemiştim Adana Demirspor'un durumu baya kötü çölde susuz kalmışlar ufak bir su bulsalar bile kabul ederler. Şu an 27 puanları var ama mevcut durumda ötürü ligde kalabilirler bile diyemiyorum ligin 2. yarısı fena dağılabilirler.
Yunus Akgün sene sonu dönecekse katılıyorum gerek yok.
Kabul edelim üstadça bir öneriydiEkli dosyayı görüntüle 229474
Yorumla soyad uyumu.En son kaç sene önce sağ kanat oynadı bu adam bi bakar mısınız.
Geçen sene Adana Demirspor baya zarar etmiş Murat Sancak cebinden 600 m TL'ye yakın para vermiş kendisi bizzat söylemişti bu sene üstüne daha fazla transfer yapıp yine aynı şekilde bi 600 m TL'lik daha olmuş olabilir. Lig geliri zaten 90-100 m TL, Avrupa'da yok, Mağazıcılık geliri çok düşük, Stadyum loca ve kombineler full değil böyle olunca sürdürebilir yapı olması zaten imkansızdı.Onların durumu kötüden ziyade Sancak bütçeyi kesmiş. Bir şeyin duyumunu almış ya da bir şey olmuş ama belli.
Yusuf Sarı’yı da 5-6 altına bırakacaklarını sanmıyorum. Giden oyuncular genelde maaşı yüksek adamlardı, ellerinde yüksek maaşlı pek kimse kalmadı.
Ciddi soruyorum, Galatasaray da maaşların günü gününe ödendiği bir sezon / yönetim oldu mu ? Ya da en son ne zaman olduOnların durumu kötüden ziyade Sancak bütçeyi kesmiş. Bir şeyin duyumunu almış ya da bir şey olmuş ama belli.
Yusuf Sarı’yı da 5-6 altına bırakacaklarını sanmıyorum. Giden oyuncular genelde maaşı yüksek adamlardı, ellerinde yüksek maaşlı pek kimse kalmadı.
Katılıyorum, taraftarın da öz eleştiri yapması gereken , ders çıkarması gereken bir transfer sezonu oldu.Öyle bi yaz geçirdik ki dönem sonu hepimiz havalara uçuyoduk ama fena patladık
Burda erdenin suçu yok ikardiyle davinson dışında para harcamadan zaha ziyech tete bakambu halil birkaç genç günay angelino ndombele falan getirdi şu operasyonu en kral sportif direktörler güçlerini birleştirse yapamazdı
Okanın ne oynatacağını bilmemesi,karar verdiği oyuna da oyuncuların uymaması erden timuru suçlu yapmaz adam daha ne yapacak fm gibi kadro kurup vermiş eline