Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bi yaz geçirdik ki dönem sonu hepimiz havalara uçuyoduk ama fena patladık

Burda erdenin suçu yok ikardiyle davinson dışında para harcamadan zaha ziyech tete bakambu halil birkaç genç günay angelino ndombele falan getirdi şu operasyonu en kral sportif direktörler güçlerini birleştirse yapamazdı

Okanın ne oynatacağını bilmemesi,karar verdiği oyuna da oyuncuların uymaması erden timuru suçlu yapmaz adam daha ne yapacak fm gibi kadro kurup vermiş eline
Okan Buruk gibi hocaların eline böyle kadrolar vermeyeceksin. Dar ve az yıldızlı takım oyununu ön planda tutan ekipler olacak. Çok açık oyuna müdahale etme yetersizliği ve beceriksizliği aşırı göze batsa da aktif yerli teknik direktörler içinde bence en iyisi. Sezon ortası yabancı hoca operasyonu da saçma iş olacağından bu yılı tamamlaması gerektiğini düşünüyorum.

Transferlerin yarısı tutsaydı kayseri, hatay ve fener'in içinden geçip cl'de gruptan güle oynaya çıkmıştık. şu yarım yamalak kadroyla baya iyi geldik. Devamını getirmeliyiz.

Vecino tekrar yoklanacak söylentileri de var x' de. Okan hoca hala istiyormuş.Bu sefer kimse laf etmez herhalde.

Abi hicbir topcu tutmadı fln deniyor erden timur eleştiriliyor falan da ligde 17 maçta 1 maglubiyetimiz var sadece. Kulup rekoru kırılıyor puan konusunda. Fener biraz tökezleseydi sampiyonluk garantiydi

Cl’de 3. olmak eleştirilebilir ona bir şey diyemem

Temel sorunlar
-Angelino’nun bir türlü tutmaması
-Ndombele’yi taraftar zoruyla getirmek
-Zaha’yı sola atıp kerem’den yararlanamamak, bunun ucu icardi’den yararlanamamaya da varıyor

2. yari Kerem’in sola dönmesi şart bence. Ziyech ile yollar ayrılır, sağ tarafı Tete-Zaha-Baris 3’lüsünden biri götürür

En kritik hamle Torreira’nin yanina yapilacak transfer. Sol bekten ben ümidi kestim Angelino gibi geçen sene esip gürleyen herif bile tutmadı. İstikrarlı ortalama 5.5-6 oynayan birini bulsak kafi

Kulüp resmi açıklama yapmadan mevcut haberlere prim vermeye gerek yok.

Gerek maaş gerek Ziyech konusu. Haluk’unki oyuncuyu zan altında bırakmak olmuş, Kopenhagle Fener maçına niye çıktı o zaman naptı Dursun Özbek de onlara çıktı diğerlerine çıkmadı.
Haluk normalde böyle haberleri hemen vermez. Bence ziyech olayı sıkıntılı bir hal almış kulüpte bazı kararlar almış olabilir. Yoksa Haluklk un böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum. Birileri bilerek ona bu haberi yaptırmış olabilir diye düşünüyorum.

Oyuncuya gore sistem kurmayip sisteme göre oyuncu secsek cok daha farklı olacak isler

Gecen seneki sistemi istikrarli bir sekilde devam ettirmeliydik. Ziyech ve zaha bozdu isleri acikcasi
Bence geçen seneye göre oyun planını değiştirmeye yönelik hamleler yaptık Zaha, Tete, Ziyech, Angelino, Demirbay transferlere bakınca sanki set futboluna dönmeye çalıştık ama başaramadık.

Oyuncuya gore sistem kurmayip sisteme göre oyuncu secsek cok daha farklı olacak isler

Gecen seneki sistemi istikrarli bir sekilde devam ettirmeliydik. Ziyech ve zaha bozdu isleri acikcasi
Bence Zaha bozmadı. Okan hoca beceremedi. Takım bu kadar birbirine yabancı olamaz. Nasıl oluyo bu iş anlam veremiyorum. Ne bir verkac var. Ne düzgün bir orta. Ne ceza sahasi içi kalabalık ne kanat ve orta alan organizasyonları yani bir sürü şey daha sayabilirim. Hicbirsey göremedik şimdiye kadar. Sonuç şuraya geliyo, yarım sezon bitti ben halen organize düzgün atak yapan bir takım göremedim. Bunca zaman antrenmanda belli alışkanlıklar kazanamamissa oyuncular ben hatayı teknik direktör ve teknik ekipte ararım.

Ama baktigimizda da ne elestirilebilir ki, ligde puanlar skorlar geliyor.

Avrupa’da Bayerni icerde disarda boğmuşsun, skoru alamaman normal eleştirilemez

Manuyu deplasmanda yenmişsin, icerde biraz da şans yardımıyla berabere kalmissin

Kopenhag ilk maç ilk yarı 5-6 olacaktı değerlendiremedik 2-2 bitti

Avrupa’da tek eleştirilecek maç Kopenhag deplasmanı

Tablo çok vahim değil bence

Olabilir diye tahmin ediyorum genel kadroya bakıncada güzel duruyor.

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Transfer
Torreira - Demirbay
Zaha - Lo Celso - Kerem
Icardi​
Ama Demirbay yerine de biri lazim o orta saha olmaz, Torreira'ya fazla yuk bindigi icin pili bitiyor mac bitmeden.

Katılıyorum, taraftarın da öz eleştiri yapması gereken , ders çıkarması gereken bir transfer sezonu oldu.

1- İsmi ne olursa olsun yüksek profilli diye sakat ya da sakatligi yeni atlatmış , nuksetme ihtimali olan topçu istenmemeli

2- bosvervisi yok diye maaşlar bol keseden verin gelsin denmemeli

3- Vecino gibi sırf isimsiz diye sosyal medyadan yangın yapılmamali

Vecino yanlış işti sözleşme şartları sebebiyle

İsim olarak da yanlıştı e.timurun hatasıda o oldu sen çıtayı hojberge de paulle parteye çıkarırsan son gün al sana vecino diyemezsin

Onunda falsoları var isimli oyuncu fetişi gibi ama hata yapınca düzeltiyo en azından bak geçen tüzemen çilek varmı diye sordu ağzı yanmış şekilde hayır dedi doğrusu da o

Transferlerin patlamasında sorumlu okan bana göre her ne olursa olsun şu isimlerin oynayacağı top bu değil

Ama Demirbay yerine de biri lazim o orta saha olmaz, Torreira'ya fazla yuk bindigi icin pili bitiyor mac bitmeden.
Demirbay son dönemde baya yıkılmıyor eğer son maçlardaki performansı yükselerek devam ederse ben açıkçası güvenme taraftarıyım 10 numaraya Lo Celso'ya tamam derim 8 numaraya yedek alınabilir.

Demirbay son dönemde baya yıkılmıyor eğer son maçlardaki performansı yükselerek devam ederse ben açıkçası güvenme taraftarıyım 10 numaraya Lo Celso'ya tamam derim 8 numaraya yedek alınabilir.
Vallah ben guvenmiyorum, oranin adami olmadigi asikar cunku en azindan bizim beklentilerimizi karsilamiyor oyun anlaminda. Torreira bu yuzden de her tarafa pres yapmak zorunda kaliyor sonra da performansi dusuyor. Onu bu sekilde yanlis kullaniyoruz. Ilk once Demirbay yerine, sonra da 10 numara icin biri lazim iste Lo Celso mu olur baskasi mi olur bilemem ama mevcut takimda Torreira haric kimse verimli degil orta sahada. Kaan da idare etti sirf CL maclarindan dolayi.

Vallah ben guvenmiyorum, oranin adami olmadigi asikar cunku en azindan bizim beklentilerimizi karsilamiyor oyun anlaminda. Torreira bu yuzden de her tarafa pres yapmak zorunda kaliyor sonra da performansi dusuyor. Onu bu sekilde yanlis kullaniyoruz. Ilk once Demirbay yerine, sonra da 10 numara icin biri lazim iste Lo Celso mu olur baskasi mi olur bilemem ama mevcut takimda Torreira haric kimse verimli degil orta sahada. Kaan da idare etti sirf CL maclarindan dolayi.
8+3 olacağı için ister istemez bence Demirbay'ı kazanmak ya da orada Kaan'ı oynatmak gerekiyor.

Lo Celso + 6.5 numara(rotasyona transfer yapılsa) + sol bek 3'ü yeterli olur diye düşünüyorum. Kerem'den çok Torreira'ya direk alternatif lazım. Hem beraber oynayabileceği biri olursa iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt