Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.427
- 66.530
- 5.003
Berkan geri geldiğine göre OS alınmaz, zaten kimseyi yollayamayiz gibi. İnşallah ndombele performans arttırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan geri geldiğine göre OS alınmaz, zaten kimseyi yollayamayiz gibi. İnşallah ndombele performans arttırır
Geçen bı yorumcu ufak tefek pır pır diyordu kamada içinBundesliga ve Transfermarkt'a kanma olayı bir bitmedi gitti
İzleyen kaç kişi var acaba
20 ocak ı göremezbu iskenderın forum ömrü kac gun olur
BizdeBoey nerde?
bonucciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu nıkolov hangı takımlı@İskender Nikolov gozun aydin, askini super ligimizde izleyeceksin
Sydneysporbu nıkolov hangı takımlı
Kangurugücübu nıkolov hangı takımlı
konum abd yazıyor İngilizcem de iyidir benim.Dün anlattıklarımı İngilizce anlatmamı ister misin belki Türkçen kötüdür yada iki dil de a1 olabilir@İskender Nikolov gozun aydin, askini super ligimizde izleyeceksin
Bana yazdın galiba. Gözüküyor adam, dün antrenmanda vardı ama taraftar her şeyden nem kapar oldu5 Ocak 2011 Mesajlar 84,452 Tepkime Puanı73,217 Puanları 573 Yaş36
yaikistimi Hocam cevabin . niye gözükmüyo uzun süre uzak kaldim

Umut yıldırım isimine talibimUmut Şimşek var Umut Işık var.
Peki Umut Yıldırım niye yok?

Senin hangi takimli oldugunu soruyorlar. GSli oldugunu dusunen pek yok sanirim, sorguladiklarina gore.konum abd yazıyor İngilizcem de iyidir benim.Dün anlattıklarımı İngilizce anlatmamı ister misin belki Türkçen kötüdür yada iki dil de a1 olabilir![]()
bonucciyi napacak yav bunlar sacma sapan transfer
hangisini anlıyorsan onunla yazayım.Çünkü dün o kadar konuştuktan sonra hala anlayamamışsın dediklerimi yada troll yapmak için anlamamazlıktan geliyorsun.Senin hangi takimli oldugunu soruyorlar. GSli oldugunu dusunen pek yok sanirim, sorguladiklarina gore.
Konum ABD ama her iki dilde de yazabilirsin.