Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrika kupası sonrasi karışırlar. Djiku oynamasa niye oynamadi olur bonucci kızağa çekilse böyle adam varken bu oynamaz mı olur? Hele birde orta saha yabancida alirlarsa izleyin cümbüşü olasi bir ferdi sakatliginda vs kaleye mecbur irfancan gecer 😂😂

szymanski.webp

cengiz.webp
dijku.webp
dzeko tadic.webp
Adsız.webp

hebele hübele fenerin topcularını övüyor diye mabadınızdan algı yaratmayın boşuna.Üşenmedim gittim aradım buldum bunları ki daha da bir ton var.En sevdiğim topçulardan biri fenere gidiyor diye üzüldüm diye boş boş kimse demediğini bırakmadı.Cristiano denilen herif 50 yaşında gitse fenere hayata küsücek bir sürü adam varken burda bir de.Daha bu konuyla laf atanlara cevap vermeyeceğim , fb oyuncularını övüyor diyenlere de aha bunları bırakıyorum.İsteyen olursa fazlasını da bulurum

Ekli dosyayı görüntüle 230218
Ekli dosyayı görüntüle 230220Ekli dosyayı görüntüle 230221Ekli dosyayı görüntüle 230222Ekli dosyayı görüntüle 230219
hebele hübele fenerin topcularını övüyor diye mabadınızdan algı yaratmayın boşuna.Üşenmedim gittim aradım buldum bunları ki daha da bir ton var.En sevdiğim topçulardan biri fenere gidiyor diye üzüldüm diye boş boş kimse demediğini bırakmadı.Cristiano denilen herif 50 yaşında gitse fenere hayata küsücek bir sürü adam varken burda bir de.Daha bu konuyla laf atanlara cevap vermeyeceğim , fb oyuncularını övüyor diyenlere de aha bunları bırakıyorum.İsteyen olursa fazlasını da bulurum
fb hakkında bu kadar post atıp

(okan hoca ile mertens arasındakı ılıskı ne) demek

ziyechten bedevi diye bahsetmek ve kereme olan aşırı nefret süphelerımı kuvvetlendırdı

Şu yangın tayfa gifini birisi atabilir mi otobüs üstünde afrikalılar olan :asd:

fb hakkında bu kadar post atıp

okan hoca ile mertens arasındakı ılıskı ne demek

ziyechten bedevi diye bahsetmek ve kereme olan aşırı nefret süphelerımı kuvvetlendırdı
Bu yaptığında algı mesela.Hadi Okan hoca kısmını geçtim de mesela neden laf attıklarım Abdülkerim,Torreira,Boey,Barış alper,Davinson,Nelsson falan değil de bunlar ? Laf ediyorsun dediğin adamlar zaten laf edilecek adamlar.hani algıyı öyle bir seviyeye getirmişsin ki kerem hayranlığın yüzünden fbnin topcularini eleştirmemde bile bir şey arıyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt