Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.131
- 101.346
- 5.238
De get. Kadavra daha ucuzihtimali varsa Spi çok klas 1 transfer olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De get. Kadavra daha ucuzihtimali varsa Spi çok klas 1 transfer olur
Iphone göndersene. Sizin orada hayrat varmışSenin hangi takimli oldugunu soruyorlar. GSli oldugunu dusunen pek yok sanirim, sorguladiklarina gore.
Konum ABD ama her iki dilde de yazabilirsin.
De get. Kadavra daha ucuz
dzeko tadic yetmemıs mıLider oyuncu diye aliyorlar baska bi olayi yok
Kafamla sana bir şey yapmıyorum kigelmesi halinde müridi olacağına eminim.
bırak şu sakatlık zırvasını, sende kafadan sakatsın olm ama dostluğumuz baki.
Kafamla sana bir şey yapmıyorum ki
Daha yeni iPhone 15 Pro aldim, gonderememIphone göndersene. Sizin orada hayrat varmış
fb hakkında bu kadar post atıpEkli dosyayı görüntüle 230218
Ekli dosyayı görüntüle 230220Ekli dosyayı görüntüle 230221Ekli dosyayı görüntüle 230222Ekli dosyayı görüntüle 230219
hebele hübele fenerin topcularını övüyor diye mabadınızdan algı yaratmayın boşuna.Üşenmedim gittim aradım buldum bunları ki daha da bir ton var.En sevdiğim topçulardan biri fenere gidiyor diye üzüldüm diye boş boş kimse demediğini bırakmadı.Cristiano denilen herif 50 yaşında gitse fenere hayata küsücek bir sürü adam varken burda bir de.Daha bu konuyla laf atanlara cevap vermeyeceğim , fb oyuncularını övüyor diyenlere de aha bunları bırakıyorum.İsteyen olursa fazlasını da bulurum

Bu yaptığında algı mesela.Hadi Okan hoca kısmını geçtim de mesela neden laf attıklarım Abdülkerim,Torreira,Boey,Barış alper,Davinson,Nelsson falan değil de bunlar ? Laf ediyorsun dediğin adamlar zaten laf edilecek adamlar.hani algıyı öyle bir seviyeye getirmişsin ki kerem hayranlığın yüzünden fbnin topcularini eleştirmemde bile bir şey arıyorsunfb hakkında bu kadar post atıp
okan hoca ile mertens arasındakı ılıskı ne demek
ziyechten bedevi diye bahsetmek ve kereme olan aşırı nefret süphelerımı kuvvetlendırdı
Sapanlar çıktığına göre kuş avı yakındır