- 6 Eylül 2014
- 93.237
- 64.172
- 4.608
Köfteciyi vuruyorBosver rtas daha 100 defa topu uzaya vursa bile savunacaklar bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köfteciyi vuruyorBosver rtas daha 100 defa topu uzaya vursa bile savunacaklar bunu
Vay be duygusal admirim benim bende duygulandimBunun üzerine kötü biri olmamak’tan atardım ama Murat Durmaz’ın mesajı ağlattı beni, affettim.
Sen topçu görmemişsin dostumBize acilen tempolu dripling yapabilen bir 8 lazim
prime badou gibi
Tavaresi kiralayıp bitirelimNelsson satışı olmazsa biz nasıl transfer yapacağız ki ekstra sponsorluk anlaşması yapılmadı şampiyonlar liginden 12-13 m euro'ya yakın para direk limitlere yansıyacaktı o da olmadı şu şartlarda bonservisli oyuncu getirsek lisans çıkaramıyoruz kiralık ücretinde bile sıkıntı olabilir yinede 0 kiralama + opsiyonlu deniyoruzdur ama bu sefer ortalama veya rotasyondaki oyuncularını bırakmazlar anca kadroda düşünmediklerini elden çıkarırlar onlarda ne kadar fayda sağlarız emin değilim.
İstikrarsız diyorlar onun icinTavaresi kiralayıp bitirelim
Sezon başı yapılan sponsorluklar o dönem limite yansımamıştı bağımsız denetimden henüz geçmediği için onlar bir limit açmıştır.Nelsson satışı olmazsa biz nasıl transfer yapacağız ki ekstra sponsorluk anlaşması yapılmadı şampiyonlar liginden 12-13 m euro'ya yakın para direk limitlere yansıyacaktı o da olmadı şu şartlarda bonservisli oyuncu getirsek lisans çıkaramıyoruz kiralık ücretinde bile sıkıntı olabilir yinede 0 kiralama + opsiyonlu deniyoruzdur ama bu sefer ortalama veya rotasyondaki oyuncularını bırakmazlar anca kadroda düşünmediklerini elden çıkarırlar onlarda ne kadar fayda sağlarız emin değilim.
35-40 m euro'ya yakın sponsorluk anlaşması bu yaz yapıldı stad, forma vs herhalde Nike hariç tüm sponsorluklar değişti onları katarsak direk 30 m euro civarında limit açılabiliyor mu ?.Sezon başı yapılan sponsorluklar o dönem limite yansımamıştı bağımsız denetimden henüz geçmediği için onlar bir limit açmıştır.
Sen topçu görmemişsin dostum
Badou bile Prime dönemini bilmiyordur
30 milyonluk falan açılmaz sonuçta onların yerine sponsorluklar vardı geçen sene(Rams yerine Nef gibi yine Sixt vardı) onlar eklenmiş oluyordu. Aradaki fark kadar açılır limit. Lakin biz bonservis olarak maks 10 milyonda az harcarız o da toplam tüm transferler eğer satış olmazsa ha satış olursa da bence yine de 10'u geçmeyiz. Tek isteğim düşük maaş ve gen. oyuncuların alınması şahsen eğer bulunursa yoksa Spinazzola vb. gibi transferse hiç yapmayalım daha iyi.35-40 m euro'ya yakın sponsorluk anlaşması bu yaz yapıldı stad, forma vs herhalde Nike hariç tüm sponsorluklar değişti onları katarsak direk 30 m euro civarında limit açılabiliyor mu ?.
İkna oldum gelsin oynasınIlk 8 haftadaki badou muazzamdi
kudur
Ben hala bu olayı anlamadım hatta çoğu taraftar anlamadı bence bizde ffp anlaşması yok yani neden satmadan oyuncu alamiyoruz? Limitmi ne halttir ne olduğu belirsiz çünkü biz transfer yapamıyoruz ama misal fenere geçerli değil bu olaylar takır takır bonserviste veriyorlarNelsson satışı olmazsa biz nasıl transfer yapacağız ki ekstra sponsorluk anlaşması yapılmadı şampiyonlar liginden 12-13 m euro'ya yakın para direk limitlere yansıyacaktı o da olmadı şu şartlarda bonservisli oyuncu getirsek lisans çıkaramıyoruz kiralık ücretinde bile sıkıntı olabilir yinede 0 kiralama + opsiyonlu deniyoruzdur ama bu sefer ortalama veya rotasyondaki oyuncularını bırakmazlar anca kadroda düşünmediklerini elden çıkarırlar onlarda ne kadar fayda sağlarız emin değilim.
Bildiğim kısmı açıklayayım bir oyuncu satıyorsun 30 m euro ama 6 tane oyuncuyu toplam 70 m euro'ya alıyorsun fakat limitlerde şöyle bir açık var taksitli aldığın için sadece ilk sene olan taksitler yansıyor ama satarken taksitli satsan bile komple 30 m euro direk açılıyor.Ben hala bu olayı anlamadım hatta çoğu taraftar anlamadı bence bizde ffp anlaşması yok yani neden satmadan oyuncu alamiyoruz? Limitmi ne halttir ne olduğu belirsiz çünkü biz transfer yapamıyoruz ama misal fenere geçerli değil bu olaylar takır takır bonserviste veriyorlar
Şampiyon olduk ucl katıldık ama hala bonservis veremiyor biryerde bi bokluklar var ama kimse net bilmiyor
Aslında en önemli faktör gönderdiğimiz oyuncuların performansları Marcao geçen sene Avrupa ligini kazanırken büyük rol oynasa muhtemelen Nelsson için kapımızda yatan en az 10 tane kulüp olurdu.Satis konusunda belki 30 senedir rezaletiz
bunu acilen cozmek lazim
Tam bir maçkolik tayfa yorumuFener maçlarını ben de izledim. Bok gibi oynamıştı
Zaten o boktan Fener elinden kaçırdı Frankfurt'u ilk maç
Algılara kapılıp yönetime kalkışmaSatis konusunda belki 30 senedir rezaletiz
bunu acilen cozmek lazim