Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Evet yoksun
Özelden mesaj geldi, varim!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet yoksun
juri de olmak lazımEvet yoksun
Bunun üzerine kötü biri olmamak’tan atardım ama Murat Durmaz’ın mesajı ağlattı beni, affettim.Af edin admirim, kötü biri degilim
Gurbolarla alay ediliyo mobbinge maruz kaliyorum

Vay arkadaş bir bana karşı vicdan yapmıyor. 48 ihraç![]()
Acun duysa yayın haklarını satın alır şu forumu bir türlü pazarlayabilecek akıl çıkmadı maalesefjuri de olmak lazım
doldurboşalt ı görüntülü yapmak lazımAcun duysa yayın haklarını satın alır şu forumu bir türlü pazarlayabilecek akıl çıkmadı maalesef
Yapacağızdoldurboşalt ı görüntülü yapmak lazım
@Vasfi Vural dan bunun için sponsorluk destegi istedim şöyle bir tepki geldiAcun duysa yayın haklarını satın alır şu forumu bir türlü pazarlayabilecek akıl çıkmadı maalesef
@Serhan Artemis ama saplanmış durumdaYapacağız
Cam önünde soyunacak üye arıyoruz şu an
Aman olmasin, kaynak?
Kaynak nedir ustat link at
Fabrizio Aston Villa olmuyor demişEvet yeni duyumcumuz! Tier kaç bu?
Geçen izledim bu arada baya kötü durumdaydıFabrizio Aston Villa olmuyor demiş
Roma yakın zamanda kesti kendisini sözleşme uzatmıyor diye muhtemelen (gerçi son maç oynattılar ve iyi de oynadı)
Menajeri de sözleşme uzatmayacağız falan diye açıklama yapmış
Euro 2024 öncesi düzenli oynayacağı bir Avrupa kulübü ister. Aston Villa'dan sonra en sükseli talibi bizdik
Ne zaman izledin bilmiyorum ama şu sıralar Roma'da herkesin formu dip yaptı yıpranmışlıktan ve yorgunluktan. Bologna maçında çok kötüydü. Atalanta maçında girdikten sonra iyi oynadı. Ondan önce iyi oynuyordu benceGeçen izledim bu arada baya kötü durumdaydı
Atalantayi izledim ya dağa taşa orta açıyordu temposu da düşmüş baya.Durarak oynamaya başlamış. 70de falan girmisti sanirimNe zaman izledin bilmiyorum ama şu sıralar Roma'da herkesin formu dip yaptı yıpranmışlıktan ve yorgunluktan. Bologna maçında çok kötüydü. Atalanta maçında girdikten sonra iyi oynadı. Ondan önce iyi oynuyordu bence