Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu iskandinavlar bile artik ucuza genc oyuncularini salmiyor. Frankfurt 8,5 milyon önermis ve en iyi teklifi onlar yapmis. Cocuk 1091 dakika forma sansi bulmus simdiye kadar.

Aman olmasin, kaynak?
Kaynak nedir ustat link at
Evet yeni duyumcumuz! Tier kaç bu?
Fabrizio Aston Villa olmuyor demiş

Roma yakın zamanda kesti kendisini sözleşme uzatmıyor diye muhtemelen (gerçi son maç oynattılar ve iyi de oynadı)

Menajeri de sözleşme uzatmayacağız falan diye açıklama yapmış

Euro 2024 öncesi düzenli oynayacağı bir Avrupa kulübü ister. Aston Villa'dan sonra en sükseli talibi bizdik

Fabrizio Aston Villa olmuyor demiş

Roma yakın zamanda kesti kendisini sözleşme uzatmıyor diye muhtemelen (gerçi son maç oynattılar ve iyi de oynadı)

Menajeri de sözleşme uzatmayacağız falan diye açıklama yapmış

Euro 2024 öncesi düzenli oynayacağı bir Avrupa kulübü ister. Aston Villa'dan sonra en sükseli talibi bizdik
Geçen izledim bu arada baya kötü durumdaydı

Geçen izledim bu arada baya kötü durumdaydı
Ne zaman izledin bilmiyorum ama şu sıralar Roma'da herkesin formu dip yaptı yıpranmışlıktan ve yorgunluktan. Bologna maçında çok kötüydü. Atalanta maçında girdikten sonra iyi oynadı. Ondan önce iyi oynuyordu bence

Nelsson satışı olmazsa biz nasıl transfer yapacağız ki ekstra sponsorluk anlaşması yapılmadı şampiyonlar liginden 12-13 m euro'ya yakın para direk limitlere yansıyacaktı o da olmadı şu şartlarda bonservisli oyuncu getirsek lisans çıkaramıyoruz kiralık ücretinde bile sıkıntı olabilir yinede 0 kiralama + opsiyonlu deniyoruzdur ama bu sefer ortalama veya rotasyondaki oyuncularını bırakmazlar anca kadroda düşünmediklerini elden çıkarırlar onlarda ne kadar fayda sağlarız emin değilim.

Ne zaman izledin bilmiyorum ama şu sıralar Roma'da herkesin formu dip yaptı yıpranmışlıktan ve yorgunluktan. Bologna maçında çok kötüydü. Atalanta maçında girdikten sonra iyi oynadı. Ondan önce iyi oynuyordu bence
Atalantayi izledim ya dağa taşa orta açıyordu temposu da düşmüş baya.Durarak oynamaya başlamış. 70de falan girmisti sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt