Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.818
- 36.348
- 3.638
Dani Cabellos, Grobdbaek, Ounahi tarzı herhalde.Kim var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dani Cabellos, Grobdbaek, Ounahi tarzı herhalde.Kim var?
Sahanın dikine, kafasının degil
Sanmam. 10 civarına bırakırlar bence. Olmazsa başka adamada bakabilirler. Olmadı Zanoli var mesela Sampdoria'da görmüştüm 1-2 maçta gayet iyiydi. Boey kadar iyi değildir defansı var hücumu daha iyi bir izlenim vermişti. Asıl beni etkileyen kısmı ise fizik olarak inanılmaz bir adam bizim ligde herkese üstünlük kurar fizik olarak.Bonuslarla €12-15m bandında bir şey isterler gibi bence
Sanmam. 10 civarına bırakırlar bence. Olmazsa başka adamada bakabilirler. Olmadı Zanoli var mesela Sampdoria'da görmüştüm 1-2 maçta gayet iyiydi. Boey kadar iyi değildir defansı var hücumu daha iyi bir izlenim vermişti. Asıl beni etkileyen kısmı ise fizik olarak inanılmaz bir adam bizim ligde herkese üstünlük kurar fizik olarak.
Fizik olarak çok etkilemişti beni o fizikle aynı zamanda hızlıydı da. Bizim ligde sırf bu özellikler sayesinde bile fark yaratır bence ki tekniği de fena değil gibiydi. Barış Alper'in bek oynamayı bilen hali olarak düşün mesela bizim ligde ciddi fark yaratır bence.Zanoli iyi topçu değil maalesef.
Yazın belki €10m'ye alırsın Gendrey'i de
Bilal El Khannouss'a paraları gömecek miyiz ulan yoksa.
Teknik dikine 8.5 yazsana üç tane
Bilal El Khannouss'a paraları gömecek miyiz ulan yoksa.
Teknik dikine 8.5Teknik dikine 8.5 yazsana üç tane
@Batuhan Misiroglu ne diyon bu işe.Arap topcu iptal reis