Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında değişim yapmak elbette ki riskli ama eğer CL parasını oyuncu satarak alabiliyorsak yapalım derim

Bizim finansal durumumuz öyle her teklifi reddedecek kadar iyi değil

CL'ye gitsen zaten €20-30m bandında bir para geliyor, satıştan €40-50m çıkarabiliyorsan takımı dağıtmaya değer bence

Kaldı ki devre arası büyük değişim yaşayıp şampiyon olmak da mümkün. 17-18 sezonunu hatırlatırım

boey'in transfer dedikoduları gerçek ise,

1 m euro'ya alıp, oyuncudan ciddi faydalanıp -cl'de dahil- parlatıp iyi fiyata satmak çok doğru bir hamle. bu şekilde ayakta kalırız. umarım iyi fiyata satmışızdır.

sadece bu iş keşke devre arasında olmasaydı. hadi devre arasında oldu, sezonun en önemli maçlarından birinde bari son kez oynasaydı.

haa belki gerçekten sakattır onu bilemeyeceğim.

Reha denilen karaktersiz soytarı bugün de konuşabildi mi hakem makem diye.Oyle kansız bir şerefsiz ki kendisi kambura yatma diye alakasız bir pozisyonu bile kuduz köpekler gibi anlatıyordu

Bonuslarla €12-15m bandında bir şey isterler gibi bence
Sanmam. 10 civarına bırakırlar bence. Olmazsa başka adamada bakabilirler. Olmadı Zanoli var mesela Sampdoria'da görmüştüm 1-2 maçta gayet iyiydi. Boey kadar iyi değildir defansı var hücumu daha iyi bir izlenim vermişti. Asıl beni etkileyen kısmı ise fizik olarak inanılmaz bir adam bizim ligde herkese üstünlük kurar fizik olarak.

Sanmam. 10 civarına bırakırlar bence. Olmazsa başka adamada bakabilirler. Olmadı Zanoli var mesela Sampdoria'da görmüştüm 1-2 maçta gayet iyiydi. Boey kadar iyi değildir defansı var hücumu daha iyi bir izlenim vermişti. Asıl beni etkileyen kısmı ise fizik olarak inanılmaz bir adam bizim ligde herkese üstünlük kurar fizik olarak.

Zanoli iyi topçu değil maalesef.

Yazın belki €10m'ye alırsın Gendrey'i de

Keşke şöyle 20 sene şampiyon olmasak da Galatasaray'ı başarılı olduğu için tutan kim varsa şöyle bir güzel piyasadan silinse

Kulübün genlerine zarar veriyorsunuz

Hep söylerim Galatasaraylı olmak sınavla olmalı. Lisenin yetkileri genişletilmeli

Twitter'da Galatasaray ismi logosuyla paylaşım yapanlara patır kütür cease and desist yollanmalı marka kullanımı ihlali gerekçesiyle

Zanoli iyi topçu değil maalesef.

Yazın belki €10m'ye alırsın Gendrey'i de
Fizik olarak çok etkilemişti beni o fizikle aynı zamanda hızlıydı da. Bizim ligde sırf bu özellikler sayesinde bile fark yaratır bence ki tekniği de fena değil gibiydi. Barış Alper'in bek oynamayı bilen hali olarak düşün mesela bizim ligde ciddi fark yaratır bence.

Bilal El Khannouss'a paraları gömecek miyiz ulan yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt