Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.743
- 13.733
- 1.498
Şu tielemans bize gelseydi cuk olucaktı be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben anlamıyorum abi
bir gün hoca gönderiyoruz
bir gün takımın yarısını gönderiyoruz
şimdi de yönetici gönderiyoruz
kafayımı yediniz lan
bu takım 2 senede neredeyse maçların yüzde 90ını kazanıyor
şampiyon oldu
rekor üstüne rekor kırıyor
şlde fena olmayan bir sene geçirdi
ne istiyorsunuz anlamıyorum
tam tersi şu yönetim hoca ve takımın 2-3 sene en az uyumlu ve istikrarlı çalışması lazım
ben anlamıyorum abi
bir gün hoca gönderiyoruz
bir gün takımın yarısını gönderiyoruz
şimdi de yönetici gönderiyoruz
kafayımı yediniz lan
bu takım 2 senede neredeyse maçların yüzde 90ını kazanıyor
şampiyon oldu
rekor üstüne rekor kırıyor
şlde fena olmayan bir sene geçirdi
ne istiyorsunuz anlamıyorum
tam tersi şu yönetim hoca ve takımın 2-3 sene en az uyumlu ve istikrarlı çalışması lazım
Dursun Özbek: Angelino için Leipzig ile satın alma opsiyonunu kaldırmak için görüşmelerimiz sürüyor.
Dursun Özbek: Başakşehir ile yaptığımız bir anlaşma var. Eğer ihtiyacımız olur ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu konuda bizlere yardımcı olursa Dubois geri gelebilir.
Konuşmuş ya reis adam borç harç yok demiş işte daha ne desinbizim yöneticiler nerdeler? gören duyan varmi? ne dursun özbek nede erden timur, metin öztürk bile görünmüyor, nerede bunlar?
hakkimizi savunacak kim kaldi biz taraftarlarmi?
bu ligi bitirtmeyiz diyecek, yumrugunu masaya vuracak adam araniyor. bu sene ligimiz hic olmadigi kadar cok kirli. böyle bir sezon ben hatirlamiyorum!Konuşmuş ya reis adam borç harç yok demiş işte daha ne desin
Metin Öztürk daha dün açıklama yaptı ya rdasbizim yöneticiler nerdeler? gören duyan varmi? ne dursun özbek nede erden timur, metin öztürk bile görünmüyor, nerede bunlar?
hakkimizi savunacak kim kaldi biz taraftarlarmi?