Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin Aslı ben artık takımdan patlama geleceğini düşünüyorum mdombele ve zahayı daha iyi gördüm mesela son maçta Eyüp ismi var bide eyüpü iyice görmek lazım belki Torreira yanına uzun yıllar aradığımız adam olabilir

Dursun Özbek: Angelino için Leipzig ile satın alma opsiyonunu kaldırmak için görüşmelerimiz sürüyor.

Dursun Özbek: Başakşehir ile yaptığımız bir anlaşma var. Eğer ihtiyacımız olur ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu konuda bizlere yardımcı olursa Dubois geri gelebilir.

ben anlamıyorum abi

bir gün hoca gönderiyoruz

bir gün takımın yarısını gönderiyoruz

şimdi de yönetici gönderiyoruz

kafayımı yediniz lan

bu takım 2 senede neredeyse maçların yüzde 90ını kazanıyor

şampiyon oldu

rekor üstüne rekor kırıyor

şlde fena olmayan bir sene geçirdi

ne istiyorsunuz anlamıyorum

tam tersi şu yönetim hoca ve takımın 2-3 sene en az uyumlu ve istikrarlı çalışması lazım
👍👍👍👏👏👏👍👍👍

ben anlamıyorum abi

bir gün hoca gönderiyoruz

bir gün takımın yarısını gönderiyoruz

şimdi de yönetici gönderiyoruz

kafayımı yediniz lan

bu takım 2 senede neredeyse maçların yüzde 90ını kazanıyor

şampiyon oldu

rekor üstüne rekor kırıyor

şlde fena olmayan bir sene geçirdi

ne istiyorsunuz anlamıyorum

tam tersi şu yönetim hoca ve takımın 2-3 sene en az uyumlu ve istikrarlı çalışması lazım
👍👍👍👏👏👏👍👍👍

Dursun başkan dalgayı vurmuş masaya susun demiş büyük başkanım 😂☺️😂

Bu arada devre arası gene çok sağlam transfer geleceğini düşünüyorum umarım isimli değilde genç başarıya aç olur

Dursun Özbek: Angelino için Leipzig ile satın alma opsiyonunu kaldırmak için görüşmelerimiz sürüyor.

Dursun Özbek: Başakşehir ile yaptığımız bir anlaşma var. Eğer ihtiyacımız olur ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu konuda bizlere yardımcı olursa Dubois geri gelebilir.

Heh soyle yaf.. Azicik olumlu haberler gorelim. Umarim Dubois'i geri cagirabiliriz umarim. Sampiyonluk hamlesi olabilecek seviyede cunku Kaan'i daha merkezi gorevlerde kullanmamiz lazim. Ayrica, solbek problemimiz ortada ve devre arasi ihtimaller kisitli.

bizim yöneticiler nerdeler? gören duyan varmi? ne dursun özbek nede erden timur, metin öztürk bile görünmüyor, nerede bunlar?
hakkimizi savunacak kim kaldi biz taraftarlarmi?

bizim yöneticiler nerdeler? gören duyan varmi? ne dursun özbek nede erden timur, metin öztürk bile görünmüyor, nerede bunlar?
hakkimizi savunacak kim kaldi biz taraftarlarmi?
Konuşmuş ya reis adam borç harç yok demiş işte daha ne desin

Angelino takımda kalsın opsiyon kaldırılabiliyorsa

Berkan dönsün

Boeyle sözleşme uzatılsın

Fırsat çıkarsa rafa silva alınsın başka da bir şeye gerek yok

daha iyisini bulamıyorsak bence de kalsın angelino bu arada. tabi opsiyonu kaldırmak burda önemli. barış, kazım, angelino hatta icabında abdülkerim ile hayli yeterli bir seviye olur lig ve AL için

Leo döner ise sevinirim açıkçası. Lider bir karakter ve ihtiyaç olduğu zaman gayet katkı sağlamış bir isim. Hiç risk alınmadan geri çağrılabiliyor ise sol bek bölgesini tamam edelim. Berkan, Leo ve 8,5 ile transit geçelim dönemi.

Dubois in dönmesi bizi mutlu edecektir

Boey i 35in altına satmak beni derinden üzer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt