Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimkiler muhtemelen devre arası için transfer düşünmediler eger bir planlama olsaydı isim olmasa bile mevkiler vs çıkardı muhabirlerden

Dursun başkanım daha önce bizi forvetsiz bırkamışlığı var o yüzden acaba mı demeden edemiyorum

bizimkiler muhtemelen devre arası için transfer düşünmediler eger bir planlama olsaydı isim olmasa bile mevkiler vs çıkardı muhabirlerden
8'e ihtiyaç yok şimdilik

Bir tane 10 numara alsak yeterli

Yalnız şut tehdidi olan biri olmalı ki gol yollarında da etkili olsun

Sol beki de idare edeceğiz Barış filan

Sezon sonu opsiyonumuz daha fazla olur diye düşünüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gündemi hiç takip etmedim dünden bugüne ne oldu haberim yok özet geçebilen olursa sevinirim transfer konusunda herhangi bir gelişme var mı ?.

Ndombele verelim Bentancur ve Lo Celso kiralayalım

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GDqrCXwXwAA0AtM

Kiralıklara sardığımıza göre para yok. Transfer yapmasak daha mı iyi olur acaba. Yazın gelenler gibi olacaksa işimiz var

Paris bize kıyak yapmaz mı ya Fabian Ruiz, Soler falan ?

Kiralıklara sardığımıza göre para yok. Transfer yapmasak daha mı iyi olur acaba. Yazın gelenler gibi olacaksa işimiz var

Mevcut kadroyla şampiyon falan olamayız. Geçen sene gibi değil bu sene.

Pek izlenerek alınmıyor kiralık oyuncular zaten.3 yıldır piyasada olmayan futbolu kafasında bitirmiş ndombeleyi alan ne gördüde aldı.

Zaniolo Aston Villa'da kalacak dedi şimdi de.
Zaten opsiyonun devreye girmesi için 7-8 maç mı ne kaldı. O yüzden har türlü uzun süreli bir sakatlık olmazsa orada kalır alırlar. Bir de İtalya milli takımı oyuncusu en kötü alırlar Avrupa şampiyonasını beklerler zarar etmeden PL'den başka takıma satarlar.

Sol bek ofansif orta saha ziyech gidecekse de sağ kanat lazım rakibi de görüyoruz onların yolunu açanları da transfer yapmadan bunlarla başedemeyiz 19 maçın bir ya da ikisinde puan kaybı kredimiz kaldı kalanların hepsini kazanmalıyız bunun için de eksiğimiz olmamalı

Öyle bir iş olur mu yav sayısal olarak zaten eksiğiz bir herif sezonu kapattı.
bence öyle cünkü ,bu yıl devre arası tatili olmadıgı ve macların hemen baslayacagı belli ,sergio denen rahat herifin durumuda 1 aydır belli ve önümüzde 2 hafta sonra derbi var
yani transfer yapacak olan takım coktan planlamasını yapar ve adımları atardı hic hoşuma gitmesede aynen fener gibi
bizde ise bana göre planlama yok bugun yönetimde geçiştirdi zaten soruyu ki okan hocada gecistirdi kadrodan memnunum falan filan
transfer olabilir tabi 1 ay süre var ama suyun akışına göre olsada olur modunda bizimkiler ,angelino kalabilir dedikleri gün anlamıstım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt