Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadolu takimlari boyle fenere buyur cekip bizim maclarda saldirirlarsa sampiyonluk filan zor bizim her mac cikip kafadan 2-0 yapmamiz gerekiyor

Simdi kayseriyi izleyin herkese domalan klup hayatinin topunu oynar

Her hafta farklı birini avatar yapıp zıçtın kadronun içine tabii olamayız adam mı kaldı
Aynen kesin ben yapmışımdır :d Takımda bas bas orta saha eksiği varken Fenere çalım atmak icin Zaha bitiğini getiren, Zanioloyu bedavaya kiralayıp yerine sokak topçusu Teteyi getiren Erden abinize söyleyeceksin sen onu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canlı yayında, Orel Mangala için kiralama teklifi yapmışız dün ama kabul etmeyi düsünmüyorlarmış cünkü satmak istiyorlarmış. Tabi durumlar değişebilir ama şuan satmayı düsünüyorlar dedi.

Sacha Boey için PSG görüşmesi yok, Bayern için Mukiele olmazsa olabilir scoutları izlemiş Boey'i öyle dedi.
Tier kac?

Orsahaya : A. Schjelderup > Habib Diarra > Breivik..

Forvet : Tolu Arokodare > Nygren

Solbek : Bradley Locko..

Alacaksak şu tipte oyuncuları alalım...

Gına geldi zahasından ndombelesinden ziyechinden

Bir star al takımı onun üzerine kur etrafını da askerlerle donat... hagi örneğinde olduğu gibi..

bence öyle cünkü ,bu yıl devre arası tatili olmadıgı ve macların hemen baslayacagı belli ,sergio denen rahat herifin durumuda 1 aydır belli ve önümüzde 2 hafta sonra derbi var
yani transfer yapacak olan takım coktan planlamasını yapar ve adımları atardı hic hoşuma gitmesede aynen fener gibi
bizde ise bana göre planlama yok bugun yönetimde geçiştirdi zaten soruyu ki okan hocada gecistirdi kadrodan memnunum falan filan
transfer olabilir tabi 1 ay süre var ama suyun akışına göre olsada olur modunda bizimkiler ,angelino kalabilir dedikleri gün anlamıstım
aralık ayında solbek alacağız dedi direkt başkan. Sonra adamı da oynatmıyoruz. E bu sürecin sonunda eğer anlaşamazsak oynatmayacağımıza göre fesih edeceğimiz aşikar gibi görünmekte. İster istemez bir iki adam alınacak gibi durmakta.

Aynen kesin ben yapmışımdır :d Takımda bas bas orta saha eksiği varken Fenere çalım atmak icin Zaha bitiğini getiren, Zanioloyu bedavaya kiralayıp yerine sokak topçusu Teteyi getiren Erden abinize söyleyeceksin sen onu.

Zahaya 2 sayfa övgü dolu yapay zeka postu yazdıran sen değil miydin ya

Bu arada tff talimat değiştirmiş. Konusunu pcye geçince açacağım acayip kıllandırıcı işler var

Ulan dompf :asd:
Çölde bir Zaha gibi mi desek, yoksa Rabbim Keita ve Ribery izleyemeyenler için Wilfried Zaha gönderdi mi desek bilemedim Heyecandan kendimi kaybetmek üzereyim. Şampiyonlar Ligi şimdiden hayırlı olsun net gruplardayız.Ekli dosyayı görüntüle 212107

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Wilfried Zaha.. Sıkı bir EPL izleyicisi olarak her zaman ağzımın suyu aka aka izlediğim City, Liverpool ve diğer devlerin hepsinin beklerini sahadan silecek derecede dinamik ve teknik bir oyuncu. Ve bu adam Parçalı formayı giyecek, Galatasarayımda oynayacak. Kelimeler de yetmiyor. Hosgeldin Makine! Ekli dosyayı görüntüle 212110

Zaha be kardeşim. Wilfried Zaha artık resmen bizim oldu. Tekniğiyle, Kuvvetiyle tartışmasız Avrupanın en iyi kanat oyuncularından biri olan adam artık resmen bizimle. Üstelik Boey Zaniolo Kerem ve İcardiyle birlikte. Beraber yapacaklarını mı düşünsem Zaha'nın kendi yapacaklarını mı düşünsem bilmiyorum. Bildiğim tek şey çok heyecanlı olduğum. Hoşgeldin Aslanım ! Ekli dosyayı görüntüle 212111

Duruşu, Asaleti, Kuvveti, Sürati ve Tekniği.. Parçalı çok yakıştı tıpkı diğer Dünya Starlarımıza yakıştığı gibi Zaha gibi bir makinenin bizimle oluşuna inanmak baya zor sahaya inince anca idrak ederiz. Aslanım benim. Mahvedecek ya rakipleri. Hele Zaha Zaniolo Kerem İcardi 4lüsünü düşündükçe daha da gaza geliyorum!Ekli dosyayı görüntüle 212112

Wilfried Zaha resmen bizle. Dünyanın en zor ve güçlü ligi EPL'nin en iyi 5 kanat oyuncusundan biri olan Zaha resmen Parçalı formamızı terletecek. Üst seviye atletizmi ve kuvveti, üst seviye tekniği ve driplingleriyle bizi mest edecek. Heyecan dorukta. Hoşgeldin Aslanım! Ekli dosyayı görüntüle 212113

Kesin chatgpt 3,5 botu yav direkt sitesi üzerinden de arada böyle şeyler yapıyor sonra özür diliyordu.

Ziyech zaha gidip zaniolo gelse dehşet olur. Sağlam antreman yedi pl de 2 yarı ligi sallar zaniolo. 10 da oynar mertens yerine sol beki barış ve berkan götürür. Boey satarsak dubois gelse de olur

Teteyi unutmayalim :D

580C4FBD-0F53-4117-BA92-378B2BD31165.webp

Tamam beyler Erden abinize laf etmeyeceğim sorun değil. Yazın Fred yangını yaptığımda, Zaniolo kalmalı dediğimde de bunları diyordunuz bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt